Δεν υποτιμούν τα Μετέωρα στη Νίκη

Δίχως προβλήματα και με άπαντες παρόντες συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, ενόψει της κομβικότατης Κυριακάτικης αναμέτρησης της, κόντρα στον Αθλητικό Όμιλο Μετεώρων, στο πλαίσιο της δωδέκατης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς κι οι συνεργάτες του δουλεύουν με τους ποδοσφαιριστές τους την τρέχουσα εβδομάδα, γνωρίζοντας πως ένα ενδεχόμενο τρίποντο στο προσεχές παιχνίδι, θα τους δώσει σημαντικό βαθμολογικό και ψυχολογικό “αβαντάζ” για την κούρσα της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος, στην οποία πριν λίγες μέρες βρέθηκαν. Βέβαια, η ιδιαίτερη προσοχή με την οποία επιχειρούν να διαχειριστούν τον αγώνα που έρχεται, δεν είναι τυχαία, καθώς ο επόμενος αντίπαλος δε δύναται να θεωρηθεί “αμελητέα ποσότητα”.

Τα Μετέωρα του 38χρονου προπονητή Γιώργου Βακουφτσή, ο οποίος φόρεσε τα κυανόλευκα του Βόλου ως ποδοσφαιριστής τη σεζόν 2010-11, βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς. Στην έδρα τους, το γήπεδο της Καλαμπάκας, είναι αήττητα, έχοντας τέσσερις νίκες (κόντρα σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Αθλητικό Όμιλο Σελλάνων και Θησέα Αγριάς) και μόλις μία “λευκή” ισοπαλία, αυτήν απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Παράλληλα, διαθέτουν την τρίτη καλύτερη επίθεση (19 τέρματα) και την τρίτη καλύτερη άμυνα (οκτώ τέρματα) του τετάρτου ομίλου της τρίτη τη τάξει εθνικής κατηγορίας. Πρόκειται για ένα νεανικό σύνολο, με ορισμένες “πινελιές” εμπειρίας στο ρόστερ τους, με το πάθος για διάκριση και την προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο να έχουν δώσει σε αυτούς τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μία άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Νίκη και Μετέωρα ήρθαν αντιμέτωπες σε φιλικό προετοιμασίας το καλοκαίρι στο Πανθεσσαλικό, με το τελικό αποτέλεσμα (3-3) και την συνολική εικόνα της αναμέτρησης να προμηνύουν το πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν οι νεοφώτιστοι στη Γ’ Εθνική, σε περίπτωση που τους υποτιμήσεις αγωνιστικά. Αυτό είναι στο μυαλό των ιθυνόντων της βολιώτικης ομάδας, οι οποίοι γνωρίζουν καλά πως αν κερδίσουν το προσεχές παιχνίδι, θα βγάλουν εις πέρας μία από τις δυσκολότερες αποστολές του πρωταθλήματος, παραμένοντας πρώτοι κι αήττητοι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις