Με “τριάρα”… παρέμεινε στην κορυφή η Δήμητρα

Πιο  εύκολα απ’ ότι περίμενε η Δήμητρα, ξεπέρασε το εμπόδιο του Σαρακηνού, επί του οποίο επικράτησε στην Ευξεινούπολη με 3-0. Ήταν η σπουδαιότερη αναμέτρηση της αγωνιστικής, στην οποία ο πρωτοπόρος αντιμετώπιζε τον τρίτο του βαθμολογικού πίνακα. Τον αγώνα παρακολούθησαν πάρα πολλοί θεατές κι άνθρωποι άλλων ομάδων, αφενός λόγω του ενδιαφέροντος της αναμέτρησης κι αφετέρου εξαιτίας του ήταν το μοναδικό παιχνίδι περιοχή, δεδομένου ότι κι ο ΓΣΑ αγωνιζόταν μακριά από την έδρα του.

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα, η Δήμητρα παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 25’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με κεφαλιά του Παπαδόπουλου από τη μικρή περιοχή, από μπαλιά του Αραπίτσα.

Στο 56’ ο Βούλγαρης έκανε ο 2-0, με πλασέ στην ολοκλήρωση οργανωμένης επίθεσης.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 70’ με ατομική ενέργεια του Παπαδόπουλου, που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Για τους φιλοξενούμενους η καλύτερη στιγμή στο ήταν στο 78’, όταν ο Γιαμαλής εκτέλεσε φάουλ και ο Ηλ. Ρακής με κεφαλιά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Επίσης επικίνδυνες στιγμές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν για το Σαρακηνό στο  α΄μέρος οι Ντούρος, Σιώμος και Σιγαλάκος, αλλά στο τέλος δεν συνεργάστηκαν σωστά.

Στο β μέρος, ο Γιαμαλής στο 75’ από φάουλ του Αναστασίου, βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι ανενόχλητος, αλλά με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ κι ένα ακόμα φάουλ που έφερε το Μοράλες σε πλεονεκτική θέση στο δεύτερο δοκάρι πέρασε ανεκμετάλλευτη, αφού η μπάλα κόντραρε σε σώματα.

Για τη Δήμητρα πολύ κοντά στο γκολ έφτασαν στο 10’ σε τετ α τετ του Παπαδόπουλου από κάθετη του Αραπίτσα, αρχικά  απέκρουσε ο Γράντας, η μπάλα είχε κατεύθυνση προς το τέρμα, όμως ο Αναστασίου πρόλαβε να αποκρούσει πάνω στη γραμμή.

Στο 32’ πάλι μετά από μπαλιά του Αραπίτσα, τετ α τετ Παπαδόπουλος, ο Γράντας έκανε την απόκρουση

Στο 60’ από σέντρα του Βούλγαρη έκανε το πλασέ στην κίνηση ο  Αραπίτσας και πολύ δύσκολα πανω στη γραμμή ο Γράντας απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ όλοι σηκωθηκαν για πανηγυρίσουν το γκολ.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Χονδρογιάννης (72’ Βέργας), Μπαράκου, Κυριάκος, Στεφανής, Τσάτσος, Κρανάς, Θωμαΐδης, Παπαδόπουλος (74’ Ξηροκώστας), Βούλγαρης (68’ Φούκης), Αραπίτσας (82’ Νικηφοράκης)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρουκάς (80’ Β. Ρακής), Αναστασίου, Γιαμαλής, Μοράλες, Ντούρο, Θάνος (76’ Ηλ. Ρακής), Καλαμάτας, Σιώμος, Μόσιος, Σιγαλάκος (65’ Ασλάνογλου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις