Ντόστανιτς: Πρέπει να βελτιωθούμε

Στα σημεία εκείνα που εντόπισε λάθος αντίδραση και χρειάζεται η ομάδα να δουλέψει περισσότερο, επέμεινε ο Ράτκο Ντόστανιτς, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα. Για το παιχνίδι με την Ξάνθη ο Σέρβος τεχνικής της Νίκης Βόλου είπε πως θα κάνει κάποιες αλλαγές χωρίς όμως αυτό να επηρεάσει τη γενική εικόνα της ομάδας καθώς θέλει να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα κόντρα στα Μετέωρα:

“Θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Δεν ήταν εύκολο, γιατί τα Μετέωρα παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο έχοντας κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Έχουν έναν καλό κόουτς  που κάνει καλή δουλειά και γι’ αυτούς δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Εμείς θέλαμε τους τρεις βαθμούς και καταφέραμε να τους πάρουμε”.

Για το γεγονός πως σε κάποια χρονικά σημεία η ομάδα οπισθοχώρησε:

“Εμείς, ως ομάδα της Νίκης, δεν αντιδράσαμε σωστά, που στα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, γυρίσαμε πίσω. Είναι κάτι που δεν θέλουμε, αλλά κάποιες φορές είναι αναγκαίο. Σήμερα παίζαμε με μία καλή ομάδα, οπότε ίσως κάποια στιγμή χρειάστηκε να το κάνουμε”.

Για τον εκνευρισμό του με την εικόνα της ομάδας της Νίκης, στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα:

“Έπρεπε να δώσουμε παραπάνω πράγματα, στο τελευταίο ημίωρο. Στο 2-0 δεν τελειώνει το παιχνίδι γιατί τα Μετέωρα είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 2-1 κι αν γινόταν, θα υπήρχαν ακόμα 15 λεπτά. Δεν τελειώνει το παιχνίδι στο 2-0. Είχαμε 2-3 ευκαιρίες να κάνουμε το 3-0, δεν το κάναμε. Αυτό δεν θεωρείται σοβαρή δουλειά, πρέπει να είμαστε και να γίνουμε καλύτεροι”.

Για τον τελευταίο αγώνα του 2018 για τη Νίκη, κόντρα στην Ξάνθη, για το Κύπελλο Ελλάδας:

“Θέλουμε να τελειώσουμε καλά τη χρονιά, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με την Ξάνθη. Θα ήθελα να δω κάποιους παραπάνω παίκτες, αλλά δε θα αλλάξω πολλά πράγματα. Σίγουρα, θα δώσουμε ευκαιρίες σε 3-4 παίκτες, ώστε να έχουμε μία καλύτερη εικόνα για το τι μπορούμε να περιμένουμε για μετά. Αν μπορέσουμε θα πάρουμε κάποιους καλύτερους παίκτες από αυτούς που έχουμε σε συγκεκριμένες θέσεις. Αυτό θέλουμε να κάνουμε όμως δεν μπορούμε να μιλήσουμε πριν τον Ιανουάριο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις