Ευχές κι ευχαριστίες από τον ΑΟ Σκιάθου

Μετά τη σημαντική νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου που πέτυχε η Σκιάθος στο Σέσκλο, επικρατώντας της Ακρόπολης με 4-1, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας απηύθυναν μήνυμα μέσω του οποίου αφιέρωσαν το αποτέλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας,  στέλνοντας παράλληλα τις ευχές του σε όλους τους αθλητές της Θεσσαλίας.

Επίσης, η διοίκηση του ΑΟ Σκιάθου μεταξύ των άλλων εκφράζει τα συναισθήματα της προς τους φιλάθλους, τους αθλητές και τους προπονητές, ενώ εύχεται ενόψει των εορτών και του νέου έτους.

Αναλυτικά το μήνυμα έχει ως εξής:

“Τη σημερινή (Κυριακή 16/12) νίκη απέναντι σε έναν πολύ άξιο αντίπαλο αφιερώνουν όλοι οι παίκτες του Α.Ό Σκιάθου στους φιλάθλους της ομάδας μας!!!

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές της Θεσσαλίας καλή νέα αγωνιστική περίοδο (δεύτερο γύρο) με υγεία και αγωνιστικό πνεύμα !!!

Ή Διοίκηση του Α.Ό Σκιάθου εκφράζει την αγάπη της σε όλους τους φιλάθλους, αθλητές και προπονητές της ομάδας μας και τους εύχεται καλή γεμάτη υγεία και επιτυχία νέα χρονιά!!!

Το τέλος της πρώτης περιόδου μας βρίσκει στην έκτη θέση με ένα παιχνίδι λιγότερο. Μας αφήνει όμως απόλυτα ικανοποιημένους και μας δίνει κουράγιο στο δύσκολο έργο μας.

Ά.Ό Σκιάθου όλοι μαζί!!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις