Για ιερό σκοπό στο Βόλο έπαιξε η Εθνική Ενόπλων (photos)

Στο Βόλο βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 18/12 η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, η οποία έδωσε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα επιλέκτων παλαιμάχων Θεσσαλίας, στη μνήμη του Αρχικελευστή Λ.Σ. Ιωάννη Αλουντζανίδη.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Ένωση προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδας και πριν το παιχνίδι ο κεντρικός Λιμενάρχης Βόλου πλοίαρχος Λ.Σ. Χρήστος Κανάκης απένειμε κύπελλο στην Εθνική Ενόπλων, ενώ ο ναύαρχος ε.α. Νικόλαος Κρυονερίτης απένειμε κύπελλο στους επίλεκτους παλαιμάχους Θεσσαλίας.

Τιμητικές πλακέτες στη χήρα του Γιάννη Αλουντζανίδη απένειμαν Ο πρόεδρος της Ένωσης προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδας ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ. Κωνσταντίνος Κυράνης, ο Αντιπλοίαρχος Π.Ν. (Ο) Γεώργιος Μαριολάκης, τμηματάρχης αθλητισμού ΑΣΑΕΔ, καθώς και η Επισμηναγός (Ολυμπιονίκης) Κατερίνα Θάνου, ως εκπρόσωπος του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής άμυνας.

Ο πρόεδρος της ομάδας επιλέκτων παλαιμάχων Θεσσαλίας, Θεόδωρος Νάκας, προσέφερε μία ανθοδέσμη στη χήρα του Γιάννη Αλουντζανίδη, ενώ ο προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής Ενόπλων, Γιάννης Ζαλαώρας, έδωσε στον γιο του Γιάννη Αλουντζανίδη μία φανέλα της Εθνικής με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών, μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Ο προπονητής της Εθνικής Ενόπλων, Βασίλης Βούζας με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη χθεσινή εκδήλωση τονίζοντας τα εξής: «Η Εθνική Ενόπλων έχει μεγάλη δραστηριότητα και καλείται να αγωνιστεί σε διάφορες εκδηλώσεις. Μία από αυτές ήταν και η συμμετοχή στο φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιάννη Αλουντζανίδη. Ήρθαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής και να συμπαρασταθούμε στην οικογένεια. Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να μην είναι καλές, αλλά ήρθαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι».

Ακολούθησε η φιλική αναμέτρηση, στην οποία η Εθνική Ενόπλων νίκησε με 3-1, με τέρματα που σημείωσαν οι Κακοσίμος, Χατζής και Τσάμης. Το γκολ των επίλεκτων παλαιμάχων Θεσσαλίας πέτυχε ο Δανόπουλος.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Σαραφίδης, Γκίμας, Μάνος, Αρετόπουλος, Κουλαξής, Μάρας, Τόλιας, Κωστούλας, Νάκας, Αναδιώτης, Τζοβάρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Θεοδωρίδης, Μουσιάρης, Κοκαλάρας, Πελεκάνος, Καρδιτσιώτης, Ντούρας, Δανόπουλος, Κοντογεωργίου, Βουλτσίδης, Ράμμος, Μπουτίνας, Στέκας, Τσουρέλης, Ζαμπίτογλου.

Προπονητές της ομάδας των επίλεκτων παλαιμάχων Θεσσαλίας είναι οι Λάκης Γάκης και Βαγγέλης Αραβανόπουλος και πρόεδρος ο Θεόδωρος Νάκας.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ: Λυμπερόπουλος, Κυργιάκης, Πετρούσης, Σφυρογιαννάκης, Κούσης, Γαβριηλίδης, Κλης, Χατζής, Κακοσίμος, Επιτροπάκης, Ραμπάι.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ευαγγέλου, Παπασωτηρίου, Λαδάς, Τσιγαράς, Τσάμης, Βλάχος. Αρχηγός αποστολής ήταν ο αντιπλοίαρχος Π.Ν. Γεώργιος Μαριολάκης, προπονητής ο Βασίλης Βούζας, βοηθός προπονητή ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας και προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιάννης Ζαλαώρας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις