Χαραλαμπόπουλος: Μπορούμε να προκριθούμε στους “8”

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παραδέχθηκε πως πλέον το έργο της Εθνικής για πρόκριση στους «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι δύσκολο (καθώς δεν μεταφέρει νίκη στην επόμενη φάση), ωστόσο, εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα τελικά θα τα καταφέρει: «Συνεχίζουμε, αλλά με μειονέκτημα. Πρέπει να κερδίσουμε…

…και τα τρία παιχνίδια για να περάσουμε στους οκτώ. Θα είναι δύσκολο, αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε.
Πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι. Όπως με την Λιθουανία έτσι και με την Βοσνία δεν ήμασταν, χάσαμε μπάλες, κάναμε κακές επιλογές. Θεωρώ πως πρέπει να παίξουμε με μυαλό και να το χαρούμε.
Ελπίζω πως θα μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω μας όλα όσα έγιναν μέχρι τώρα. Θα είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε, είμαστε 18 ετών, αλλά έχουμε εμπειρίες ώστε να επανέλθουμε από μια τέτοια κατάσταση. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Άλλωστε όλα τα παιδιά παίζουν σε υψηλό επίπεδο.
Εγώ είδα να γίνεται φάουλ στον Σκουλίδα, αλλά δεν χρειάζεται να σταθούμε σε αυτό. Και στο παιχνίδι με την Λιθουανία υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις και σήμερα το ίδιο… Έτσι είναι το μπάσκετ, θα σε αδικήσουν και οι διαιτητές από κει και πέρα πρέπει να παίξεις σκληρά για να φέρεις τον αγώνα στα μέτρα σου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις