Μπέος: «Η ομάδα του εμπλεκόμενου αντιπροέδρου να πέσει στη Β΄ Εθνική»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για την υπόθεση του Τζήλου και τόνισε ότι αν εμπλέκεται παράγοντας ομάδας τότε θα πρέπει αυτή να υποβιβαστεί στη Β΄ Εθνική.

Yπεύθυνος για την επίθεση στον Θανάση Τζήλο είναι ένας από τους τέσσερις μεγάλους σύμφωνα με όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»
Για το ότι αντιπρόεδρος ΠΑΕ εμπλέκεται στην επίθεση του Τζήλου: «Εάν είναι μάγκες να την ρίξουν αυτή την ομάδα στη Β Εθνική εάν μπορούν. Ποιες είναι οι επιπτώσεις; Τι έγινε με τον ξυλοδαρμό του Βασσάρα; Με το φούρνο του Κωνσταντινέα; Τίποτα δε θα γίνει. Πίσω από αυτήν την υπόθεση είναι κάποιος από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ. Δε μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Να βγάλουν τα ονόματα, να ξέρει ο κόσμος ποιοι είναι οι νταβατζήδες.

Πριν δύο τρεις μήνες έγινε μια επίθεση στο Βόλο σε ένα δημοσιογράφο. Έκαναν και απόπειρα κάτω από το σπίτι μου. Ήταν στημένοι στη γωνία. Εγώ ήμουν με το γιο μου. Ήταν ένας στη γωνία φώναζε και έφυγε. Είναι γνωστοί αυτοί που δίνουν την εντολή. Αυτός είναι ο ηθικός και ο φυσικός αυτουργός. Τι κάνουν; Είναι καταδικαστέο από την απλή κοινωνία. Όταν έβγαλαν ανακοινώσεις οι τέσσερις μεγάλοι με έπιασαν τα γέλια. Ποιοι έφεραν αυτό το κατάντημα του ποδοσφαίρου ποιοι το έφεραν; Κάποιος από αυτούς το έκανε. Που είναι ο Αθλητικός Εισαγγελέας; Που είναι η ΕΠΟ; Δε θέλω να δημιουργήσω εντύπωση, απλά λέω πως είναι τα πράγματα. Εκφράζω μια εκτίμηση. Πιστέψτε με δε θα γίνει τίποτα. Εάν είναι μάγκες και θέλουν να γράψουν ιστορία. Τους βρήκανε; Να τους στείλουν στη Β Εθνική τους υπεύθυνους».

Για τον Κούγια: «Τα είπαμε στο δικαστήριο. Θα πάω στο δικαστήριο εάν γίνει γιατί είναι ένα θέατρο του παραλόγου».

Για τις σχέσεις του με Σαββίδη και Μελισανίδη: «Πρέπει εάν είσαι γνωστός ή φίλος με έναν παράγοντα να είσαι εχθρός με τον άλλον. Είμαι ανεξάρτητος και οι σχέσεις μου είναι και με τους δύο. Μιλάω και με τους Βαρδινογιάννη και Κόκκαλη. Το να μιλάς με τον Σαββίδη, με τον Μελισανίδη δε σημαίνει ότι δε μπορείς να μη μιλάς με τους άλλους».

Για τα σχέδιά του: «Προτεραιότητα μου είναι ο Βόλος και περιμένω ο κόσμος να κρίνει την προσφορά και την προσπάθεια μου να κρατήσουμε την πόλη μπροστά. Το ποδόσφαιρο δε με αγγίζει. Απλά συμμετέχω στην προσπάθεια για την άνοδο της στην Α Εθνική. Ο Απόλλων Λάρισας δεν είναι αντίπαλος είναι η Κέρκυρα και ο Πλατανιάς. Εάν διατηρηθεί στο ίδιο επίπεδο αγωνιστικά, ενισχυθεί και στις μεταγραφές η υπόθεση άνοδος είναι εύκολη υπόθεση».