Παρελθόν από τον Θησέα οι Σφάκας και Αγγελής

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Καψιώτη από τον Θησέα, παρελθόν από την ομάδα της Αγριάς αποτελούν και οι Απόστολος Σφάκας και Βαγγέλης Αγγελής. Ο Σφάκας είχε πανηγυρίσει πέρυσι την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ με τον Θησέα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Φέτος, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε να προσφέρει αυτά που θα ήθελε, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά πρόλαβε να κάνει επτά συμμετοχές.

Όσο για τον Αγγελή, είχε έρθει στην ομάδα της Αγριάς το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στην ομάδα. Αγωνίστηκε μόνο στον αγώνα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου και για επτά μόλις λεπτά.

Σε ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρονται τα εξής: «Ο Θησέας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους Αποστόλη Σφάκα και Βαγγέλη Αγγελή, τους οποίους ευχαριστεί για την προσφορά τους, ενώ τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα. Ιδιαίτερα για τον Αποστόλη Σφάκα δεν θα ξεχάσουμε τη σημαντική συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ κατά την περσινή περίοδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις