Διαγόρας: Μεταγραφικό “μπαμ” με Β. Λάιο και Γ. Μόσιο

Δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές ανακοίνωσε ο Διαγόρας, που ενισχύεται ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ τοπική κατηγορία, που θα σημάνει και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Συγκεκριμένα στο ρόστερ της ομάδας του Στεφανοβικείου εντάσσονται οι Βασίλης Λάιος και Γιάννης Μόσιος με τον πρώτο να προέρχεται από την ομάδα της Νίκης Βόλου με πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον δεύτερο από το Σαρακηνό όπου είχε παρουσία σε όλα τα παιχνίδια ως τη διακοπή των εορτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Διοίκηση του ΔΙΑΓΟΡΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας δυο ιδιαίτερα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.
Τον 23χρονο Λαρισαίο Βασίλη Λάιο, που αγωνίζεται σε θέσεις της άμυνας και του κέντρου, με πληθώρα συμμετοχών στην Γ΄Εθνική κατηγορία και τελευταίο του σταθμό τη Νίκη Βόλου και τον 34χρονο μεσοεπιθετικό Γιάννη Μόσιο, που είναι σταθερή αξία στα γήπεδα του νομού μας, και πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τον Σαρακηνό. Τους καλωσορίζουμε στο ΔΙΑΓΟΡΑ.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις