Ανδρωνάς: Δύσκολη αντίπαλος η Ακρόπολη

Δύσκολη αποστολή θα έχει αύριο Σάββατο η πρωτοπόρος της Α’ ΕΠΣΘ Δήμητρα Ευξεινούπολης. Θα παίξει στο Σέσκλο με αντίπαλο την τοπική Ακρόπολη, στον πάγκο της οποίας θα ντεμπουτάρει ο Κώστας Παπαστεργίου. Στο στρατόπεδο των «πρασίνων» θέλουν να αρχίσουν τη νέα χρονιά, όπως τελείωσαν την προηγούμενη, δηλαδή με νίκη. Ο προπονητής Μιχάλης Ανδρωνάς δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα “Θεσσαλία”:

«Σε κάθε ματς θέλουμε τη νίκη, αλλά αποστολή μας το Σάββατο δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που άλλαξε προπονητή και λογικά θα αγωνιστεί με ανεβασμένη την ψυχολογία, αφού οι παίκτες της θα θέλουν να δείξουν την αξία τους. Η Ακρόπολη δυσκόλεψε πολύ και τους άλλους τους διεκδικητές του τίτλου και γι’ αυτό οφείλουμε να παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Αν όντως παίξουμε όπως στο τελευταίο παιχνίδι του 2018 με τον Σαρακηνό τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Ο κ. Ανδρωνάς δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εικόνα που θα έχει η ομάδα του, λόγω της πολυήμερης αποχής: «Εκείνο που με προβληματίζει πάρα πολύ είναι η αγωνιστική απραξία ενός περίπου μήνα. Σε αυτό το διάστημα δεν είχαμε κάποιο επίσημο παιχνίδι, αλλά προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα μέσω των προπονήσεων. Ωστόσο, η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού μπορεί να μας επηρεάσει, όπως φυσικά και όλες τις ομάδες.

Επίσης, μας προβληματίζει και ο αγωνιστικός χώρος που θα συναντήσουμε διότι οι πληροφορίες μας λένε ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που θα δυσκολέψει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Από την πλευρά μας αυτό δεν το θέλουμε».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις