Επιστροφή σε αγώνες… και νίκες, για Σαρακηνό

Με νίκη επανήλθε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Σαρακηνός, μετά από δυο άτυχα αποτελέσματα με τα οποία είχε κλήσει το 2018, επικρατώντας επί της Αγ. Άννας με 2-0, στην αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο βοηθητικό του  ΕΑΚ.

Ενισχυμένοι από δύο ιδιαίτερα  αξιόλογος ποδοσφαιριστές (Τζίκα, Αλ. Γ. Σιώμο) οι γηπεδούχοι, που ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πήραν τη νίκη, έχοντας καλή εικόνα στο α’ μέρος, αφού στο β’ ημίχρονο έδειξαν επηρεασμένοι από την αποχή.

Το καλύτερο διάστημα για την ομάδα της Αγίας Άννας ήταν από την έναρξη του δευτέρου μέρους, ως και το σημείο που σημειώθηκε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων,  χωρίς ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της να μπορέσουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Για το Σαρακηνό το σκορ άνοιξε από νωρίς, όταν στο 10′ ο Τζίκας έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, συνεργάστηκε με τους Σιώμο κι Αναστασίου, με τη μπάλα να φτάνει στον Ντούρο, ο οποίος από  θέση πλάγια αριστερά έκανε το πλασέ σημειώνοντας το 1-0.

Το 2-0 για τους γηπεδούχους ήρθε στο β’ μέρος (68’), όταν ο Καλαμάτας έκανε την κάθετη μπαλιά και ο Σιώμος από θέση τετ α τετ, με εξωτερικό πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Ρουκάς, Ντούρος, Ηλ. Ρακής, Μοράλες, Γιαμαλής, Αλ. Γ. Σιώμος, (63’ Ασλάνογλου), Καλαμάτας, Αλ. Απ. Σιώμος, Τζίκας (83΄Κουτσώνας), Αναστασίου (73’ Σιγάλακος)

ΑΓ. ΑΝΝΑ: Αιντίνι, Σκοπός, Πετσιμέρης, Θ. Ζάγκας, Στεργιόπουλος (50’ Σφάκας), Καραλλόπουλος, Ζαρίφης, Σπ. Ζιάγκας (85’ Αλεξανδρίδης), Χατζητρακόσιας, Κ. Τσιουρέλης (60’ Σ. Τσιουρέλης), Αντωνίου (75’ Κανδύλας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις