Αναβλήθηκαν λόγω στοιχήματος τα ματς κυπέλλου της ΕΠΣ Ηρακλείου

Σε παράνομες ιστοσελίδες στοιχήματος μπήκαν οι χθεσινοί (30/1) αγώνες κυπέλλου της ΕΠΣ Ηρακλείου, κάτι που υποχρέωσε την Ένωση στην αναβολή στο σύνολό τους.

Ως εκ τούτου τα παιχνίδια Ρούβας – Πόρος, Δαμάστα – Ζαρός, Ασήμι – Γόρτυνα και Μοίρες – ΠΟΑ παίρνουν αναβολή επ’ αόριστον. Περαιτέρω αποφασίστηκε να γίνουν νομικές ενέργειες.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε στο γεγονός: «Ενημερωθήκαμε για κάποιες ξένες στοιχηματικές εταιρίες ότι έχουν ανεβάσει παιχνίδι κυπέλλου με τις ομάδες τις δικές μας. Εμείς άμεσα ενημερώσαμε την ΕΠΟ το Υφυπουργείο Αθλητισμό και τους φορείς και αυτό που έπρεπε να κάνουμε άμεσα ήταν να αναβάλουμε τα ματς και έτσι έγινε».

Παράλληλα μίλησε και για την θέση της ΕΠΣΗ αναφέροντας: «Η ΕΠΣΗ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει και αν θυμάστε καλά πριν μερικούς μήνες είχε πραγματοποιηθεί ένα αντίστοιχο περιστατικό στην ΕΠΣ Μακεδονίας και προχώρησε στην ίδια απόφαση».

Για το αν κινδυνεύουν οι ομάδες που βρισκόταν στο στοιχηματισμό τόνισε: «Δεν ξέρω αν υπάρχει κίνδυνος για τις ομάδες και για να μην φέρουμε σε δύσκολη θέση τις ομάδες αποφασίσαμε την αναβολή. Μάλιστα μιλήσαμε και με προέδρους της ΕΠΣ Μακεδονίας για να βοηθηθούμε και πλέον περιμένουμε τις αποφάσεις της ΕΠΟ».

iapopsi.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις