«Τελικός» στο Λεβερκούζεν

Οι όμιλοι της προκριματικής φάσης για το Euro 2024 ολοκληρώνονται, καθώς έχουμε φτάσει στην τελευταία αγωνιστική τους. Το ματς με το οποίο θα ασχοληθούμε, δεν είναι άλλο από το Ουκρανία – Ιταλία το οποίο διεξάγεται στη Γερμανία. Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν ως μεγάλο φαβορί για πρόκριση την Ιταλία.

Οι Ουκρανοί αποδεικνύουν σε ακόμα έναν προκριματικό γύρο, πως «βγάζουν» συνεχώς νέα ταλέντα και η Εθνική τους έχει εξελιχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αυτή την στιγμή ισοβαθμούν με τους Ιταλούς στους 13 βαθμούς, αλλά λόγω της ήττας τους εκτός έδρας θέλουν μόνο τη νίκη. Πέρα από την Ιταλία και την Αγγλία, κέρδισαν 2 φορές και την Μάλτα και την Βόρεια Μακεδονία. Έφεραν και μία ισοπαλία με την Αγγλία, στις 9 Σεπτεμβρίου στο Βρότσλαβ.

Η Ιταλία ήταν καταιγιστική απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία την Παρασκευή και επικράτησε με 5-2. Ήταν ένα μήνυμα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, πριν τον σημερινό «τελικό». Ήδη φαίνεται η καλή δουλειά που γίνεται από τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος αντικατέστησε τον προπονητή που επανέφερε στις επιτυχίες τους Ιταλούς, Ρομπέρτο Μαντσίνι. Οι Ιταλοί θα έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, καθώς τους βολεύει και το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Στοιχηματικά, μπορούμε να επιλέξουμε το διπλό, στο 1.85.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις