Δύσκολο έργο με Ολυμπιακό έχει ο Θησέας (pregame)

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα ο Θησέας, αφού θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για την 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν «λαβωμένοι», καθώς δεν είναι διαθέσιμοι τέσσερις παίκτες.

Την περασμένη Κυριακή ο Θησέας ηττήθηκε εντός έδρας από τον Αστέρα Ιτέας και έτσι δεν μπόρεσε να ξεφύγει και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Βρίσκεται στο +6 που του προσφέρει μία σχετική ασφάλεια, αλλά ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει κάτι.

Από το παιχνίδι με τον Αστέρα, πέραν του ότι δεν είχε βαθμολογικό όφελος, του προέκυψαν και τέσσερις απώλειες ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ο αρχηγός Νίκος Κοτζαθανάσης και ο Θανάσης Μπόρας αποβλήθηκαν και ως εκ τούτου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ τιμωρημένοι είναι και οι Κώστας Οικονόμου, Βασίλης Πέτσης, οι οποίοι συμπλήρωσαν επτά κάρτες στο πρωτάθλημα.

Ο Λάκης Μπακάλης αναμένεται να μην αποχωριστεί το 3-4-2-1, που έχει ταιριάξει στον φετινό Θησέα. Σίγουρα «πονοκεφαλιάζει» για να βρει τους αντικαταστάτες στην ενδεκάδα των τεσσάρων τιμωρημένων παικτών, αλλά δεν προβληματίζεται καθόλου για να επιλέξει 18άδα. Και αυτό διότι με την προσθήκη των νεοαποκτηθέντων Δίντση και Νιαώτη, έχει στη διάθεσή του ακριβώς 18 παίκτες.

Αυτοί είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Αργύρης Κουτσιρίμπας, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Σπύρος Παναγιώτου, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Βαγγέλης Τσιουρής, Μάριος Φουρκιώτης, Δημήτρης Δίντσης, Σταύρος Νιαώτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις