Νέα ήττα για τον Γ.Σ. Αλμυρού

Δεν τα κατάφερε ο ΓΣ Αλμυρού στο Προάστιο, χάνοντας με 1-0 από τον ΑΟ Σελλάνων για την 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, συνεχίζοντας το αρνητικό σερί. Το γκολ πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Κοντός στο 38’.

Ο Αλμυρός προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα, είχε αρκετά καλή ανασταλτική λειτουργία, δεν μπορούσε, ωστόσο, να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν με τον Κοντό στο 38’ με σουτ, αφού πρώτα η μπάλα βρήκε και το δεξί δοκάρι του Σταυράκη.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, με καλύτερη ευκαιρία αυτή του 89ου λεπτού, όταν ο Κοντοβάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τσελεπή.

Διαιτητής: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας).

Βοηθοί: Τσώνης, Καλαμπούκας (Βοιωτίας).

Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Αρχοντής, Μπούσδρας, Κούρκουλας, Δημολιός (89’ Παπαδημητρίου), Μπιτέλης, Κοντός (74’ Μπακρατσάς), Υφαντής (76’ Τσιάνης), Τσιρογιάννης (60’ Συράκος), Πατσαρούχας.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Αλεξανδρής (65’ Τσελεπής), Ναουμίδης, Βέργος, Δημηνάς (74’ Λουκάς), Στουρνάρας, Κοντοβάς, Αναστασίου (55’ Τζοβάρας), Γκίκας (80’ Ματθαίου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις