Θεοδώρου: Παλέψαμε κάθε φάση

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Θάνος Θεοδώρου μετά το ματς με τη Νίκη Βόλου. Όσον αφορά την τακτική που ακολούθησε, τόνισε πως ήταν η ενδεδειγμένη απέναντι σε μία ομάδα που έχει τις προϋποθέσεις να δημιουργεί και να παίζει ποδόσφαιρο.

“Για εμάς ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για μένα δύο φορές. Δεν ήταν εύκολο να αντέξεις, να παλέψεις και να διαχειριστείς ένα τέτοιο παιχνίδι. Αυτό που προσπαθήσαμε να περάσουμε στην ομάδα ήταν ότι από αυτό το παιχνίδι μόνο κέρδος θα μπορούσαμε να έχουμε. Τα καταφέραμε μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, παλέψαμε κάθε φάση και απ’ αυτό είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Όσον αφορά την τακτική μας, απέναντι σε μία ομάδα που ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο και διαθέτει και τους παίκτες για να το κάνει αυτό, ήταν η ενδεδειγμένη. Από ‘κει και πέρα το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών και πάνω που η Νίκη είχε χάσει τον ρυθμό της, έγινε ένα ατομικό λάθος και προηγήθηκε. Το δεύτερο γκολ ήταν και λίγο τυχερό κι εμείς χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε κάτι πολύ σημαντικό, που έχει να κάνει με τον στόχο της ομάδας, τη σωτηρία της ομάδας.

Το σημαντικό για εμάς είναι ότι οι ποδοσφαιριστές κατάλαβαν πως μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια οποιαδήποτε ομάδα. Πιστεύω, πως όπως χάσαμε στις λεπτομέρειες κάποια πράγματα, έτσι στα επόμενα μπορεί να τα κερδίσουμε και να συνεχίσουμε”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις