Ανακοίνωσε πως φεύγει από το ποδόσφαιρο ο Κούγιας

Για πολλοστή φορά, αυτή τη φορά οριστικά και αμετάκλητα όπως είπε, ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ΑΕΛ και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Μάλιστα τόνισε πως δεν θα ασχοληθεί με την καθημερινότητα της ομάδας μέχρι να βρει διάδοχη κατάσταση, ενώ δεν θα ξαναβγάλει ανακοίνωση.

«Πήρα την απόφαση οριστικά και αμετάκλητα να αποχωρήσω από την ΑΕΛ και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από αυτήν την στιγμή δεν θα παρακολουθήσω ξανά αγώνα της ΑΕΛ, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Ούτε θα έρθω ξανά στη Λάρισα. Παύω να έρχομαι στο γήπεδο. Κουράστηκα. Περιμένω να βοηθήσετε κι εσείς να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου. Παύω να είμαι η αιτία της κόντρας. Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν θα μου την αλλάξει κανένας. Μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός μου, δεν θα συμμετάσχω στην καθημερινότητα της ΠΑΕ. Δεν θα ξαναβγάλω ανακοίνωση», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» προσθέτοντας πως αν βρεθεί σοβαρός υποψήφιος επενδυτής θα συμφωνήσει άμεσα μαζί του.

Μάλιστα διέψευσε πως αξιώνει 5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τις μετοχές λέγοντας «…

λιγότερα από τα μισά θέλω» προσθέτοντας πως έχει βάλει 3 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ.

Παράλληλα, επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και τον εισαγγελέα Γιώργο Λαΐνη.

Ο Αλέξης Κούγιας ισχυρίστηκε, επίσης, πως ο Μίλος Ντέλετιτς δεν έχει ανανεώσει καθώς έχει συμφωνήσει ήδη με την ΑΕΚ για το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος. Κάτι τέτοιο, πάντως, ο ίδιος ο 25χρονος Σέρβος ακραίος μεσοεπιθετικός, αλλά και το περιβάλλον του, το αρνούνται κατηγορηματικά.