Επιστροφή στις νίκες για Σαρακηνό, 2-0 τον Πρωτεσίλαο

Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου κι ένα ακόμα στην έναρξη του β’ μέρους, ο Σαρακηνός πήρε τη νίκη  στο βοηθητικό επί του Πρωτεσιλάου με 2-0, σε αναμέτρηση που έγινε στο βοηθητικό του ΕΑΚ κι επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, στις αντίστοιχες προηγούμενες αγωνιστικές.

Πολύ καλή εμφάνιση και για τους φιλοξενούμενους, παρά την ήττα τους, που ξεκίνησαν πιο δυνατά την αναμέτρηση και είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα.

Με καλύτερη ψυχολογία ο Σαρακηνός, μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, που ήταν και το καλύτερο του στο ματς.

Από ένα δοκάρι είχαν οι δυο ομάδες που γενικότερα έπαιξαν ανοιχτά, ψάχνοντας το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στο 16ο λεπτό ο Απόστολος  Λάμπος σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έμειναν πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Σιώμος έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έφτασε στον Καλαμάτα που πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 1-0.

Σαν να μην έφτανε το γκολ που δέχτηκαν σε ένα τόσο δύσκολο σημείο οι φιλοξενούμενοι, τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο για αυτούς, καθώς ο Τζίκας με διαγώνιο σουτ από τη μικρή περιοχή έκανε το 2-0 με την έναρξη του β΄μέρους (46’). Λίγο αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής (48’) επιχείρησε σουτ και είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πρωτεσιλάου.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Σιγαλάκος, Αναστασίου, Ρακής, Μοράλες,  Γιαμαλής, Μπακάλης, Καλαμάτας, Δαμάσκος (82 Κουτσώνας), Τζίκας (85’ Σ. Χρυσικός), Αλ. Γ. Σιώμος  (61’ Κουσκουρίδας)
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Ακριβούσης, Θ. Κόρκος (76’ Ι. Λάμπος), Ι. Λεϊμονής (73’ Τσουβαλιάς), Χασιώτης, Κ. Κόρκος, Κοπάνας (48’ Σούδης), Ερ΄. Μοσαμπέλιου, Α. Λάμος, Νικογιάννης (85’ Καλαμάς), Μαρικλέν

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις