Λούντζης: Κουρασμένοι ή όχι να τα δώσουμε όλα

O Mιχάλης Λούντζης σε δηλώσεις του τονίζει ότι ο τελικός θέλει προσοχή ενώ επισημαίνει ότι η εθνική ομάδα πρέπει να τα δώσει όλα για να φτάσει στο χρυσό μετάλλιο.
Ο γκαρντ της εθνικής μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ αναφερόμενος πρώτα στο γούρικο βραχιολάκι που φορούσε:…

«Είναι δώρο από μια κοπέλα που τα έφτιαξε για γούρι για όλη την ομάδα. Τα βρήκαμε στα αποδυτήρια σε ένα φάκελο» ενώ στη συνέχεια, για τον τελικό με την Τουρκία είπε: «Δεν θα έχει καμία σχέση εκείνο το παιχνίδι με αυτό. Δεν πρέπει καν να σκεφτόμαστε εκείνον τον αγώνα. Δεν περιμένουμε να νικήσουμε τόσο εύκολα. Ένας τελικός κρύβει εκπλήξεις και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά από την άμυνα όπως πάντα και ελπίζουμε για ένα καλό αποτέλεσμα».
Για τη νίκη επί της Λιθουανίας και την πρόκριση στο τελικό: «Σαφώς υπάρχει υπερένταση και χαρά μετά από μια τέτοια νίκη. Να ξεχάσουμε το παιχνίδι το σημερινό πρέπει πρώτα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτή τη στιγμή υπάρχει κούραση, αλλά θα πρέπει να μπούμε αύριο και να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Κουρασμένοι ή όχι θα πρέπει να τα δώσουμε όλα!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις