“Λευκή” ισοπαλία στο Βελεστίνο, για  Ρήγα- Διαγόρα

Σε μία αναμέτρηση όπου το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα φαντάζει ως δίκαιο,  Ρήγας και Διαγόρας παρέμειναν στο 0-0 και ίσως το μόνο που αδικεί τις δύο ομάδες είναι ότι καμία δεν κατάφερε να σκοράρει,  αφού δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν των δύο εστιών.

Στις πιο σημαντικές από αυτές, οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι  στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι και στο δεύτερο οι γηπεδούχοι, που είχαν και την κυριαρχία στο μεγαλύτερο μέρος του, σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο, όπου οι καλές ευκαιρίες δημιουργούνταν για κάθε ομάδα ανά διαστήματα.

Η πρωτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για το Ρήγα, ωστόσο η πραγματικά κλασική ευκαιρία ήταν στο δεκάλεπτο για τον Διαγόρα, με κεφαλια του Κουβελά, από σέντρα του Γουτούλη, που ανάγκασε τον Παπαγιάννη σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Ο Παπαγιάννης αποσόβησε το γκολ στο 36’, όταν ο Κουρούμαλος έκανε τη σέντρα- σουτ κι ο τερματοφύλακας του Ρήγα με δυσκολία άλλαξε την πορεία της μπάλας, με το οριζόντιο δοκάρι να “ολοκληρώνει” την απόκρουση.

Με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου στο β΄ μέρος, ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για τον Ρήγα, όταν ο Σέττος δέχτηκε τη μπάλα από το Νασιακόπουλο, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να κάνει πολύ ωραία κινηση για να αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά το σουτ που έκανε αποκρούστηκε από το δοκάρι.

ΡΗΓΑΣ Φ.: Παπαγιάννης, Γούτσιος, Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Πάσχος (87’ Σταμάτης), Τσιαντής, Γάρος (63’ Αραμπατζής), Νασιακόπουλος, Σέττος
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Πρασσάς, Λάιος, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς (95’ Ιωάννου), Γουτούλης, Αλαμάνης (66’ Καραμανλής), Κυριάκος (89’ Ν. Βουραζέρης), Βαλωτής (76’ Μπλατσέρης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις