Ντέρμπι Γ.Σ. Βόλου-Γ.Σ. Αλμυρού για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Με τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα Σάββατο το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Στον 1ο όμιλο δεσπόζει το ντέρμπι Γ.Σ. Βόλου-Γ.Σ. Αλμυρού, το οποίο θα διεξαχθεί στις 16.00 στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος».

Οι δύο ομάδες μπορεί να έχουν το ίδιο πρώτο συνθετικό στο όνομά τους, αλλά διάγουν βίους αντίθετους. Από τη μία πλευρά ο Γ.Σ. Βόλου έχει μέτρια παρουσία στο πρωτάθλημα, αν και το περασμένο Σάββατο πέρασε «αλώβητος» από την έδρα της ισχυρής φέτος Αγριάς, γεγονός που του τόνωσε το ηθικό.

Από την άλλη ο Γ.Σ. Αλμυρού δείχνει ότι είναι η κορυφαία ομάδα της Μαγνησίας στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας μάλιστα απόσταση δύο βαθμών από τον τρίτο.

Για τους «μαυραετούς» θα λείψει πάλι ο στρατευμένος Τσίρος και οι Γιώργος Κοσμάτος και Γιώργος Ντάκης στηρίζονται στην παρακάτω σύνθεση: Ζαρογιάννης, Αναστασιάδης, Κορτέσης, Ζήσης, Μούτσιος, Χατζόπουλος, Ντάκης, Σταθούρος, Τετζεράκης, Κουτσομπόρης, Κυριαζής.

«Κομπλέ» θα παραταχθεί ο ΓΣΑ σήμερα. Έτσι υπό τις εντολές του Γιάννη Στεργιόπουλου βρίσκονται οι Κατσούλης, Καλόγηρος, Μαμούρας Θ., Παπούλιας, Παπαβαΐτσης, Μαμούρας Π., Παπακωνσταντίνου, Βλήτσιος, Μυλωνάς, Χατζής,  Κοντοστάθης, Γώγουλας, Τοκατλίδης, Βαλαμούτης και Θέος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις