Ολίσε: «Είχαμε συμφωνήσει, αλλά…»

Οριστικά παρελθόν από τον Πανσερραϊκό αποτελεί από χθες ο Εγκούτου Ολίσε, καθώς, όπως αποκλειστικά ανέφερε στη «Μ», ήδη αναζητά το νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό.

Για ποιο λόγο όμως ο Νιγηριανός μέσος δε συνεχίζει στις Σέρρες; Ο ίδιος αναφέρει ότι υπήρξε… μεταστροφή από τη διοίκηση, ενώ είχε συμφωνηθεί η ανανέωση. «Η περιπέτεια με τον Πανσερραϊκό τελείωσε και πρέπει να κοιτάξω μπροστά, όπως και ο Πανσερραϊκός αποφάσισε να κοιτάξει μπροστά με άλλους παίκτες», είπε αρχικά, συνεχίζοντας:

«Όταν ήμουν διακοπές στο Λονδίνο μίλησα μαζί τους και συμφωνήσαμε σχεδόν σε όλα. Για να είμαι ειλικρινής, είχα μια επιλογή για να παίξω κάπου αλλού, αλλά ήμουν βέβαιος ότι θα μείνω για ένα χρόνο ακόμη στον Πανσερραϊκό, μετά από όσα συζητήσαμε. Απογοητεύτηκα πολύ με τις δικαιολογίες που άκουσα όταν γύρισα στην Ελλάδα. Φαίνεται ότι κάτι άλλαξε. Δεν ξέρω τι είναι αυτό και δε με επηρεάζει σε κάτι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να το αποδεχθώ. Είχα έξι πολύ καλούς μήνες με τους συμπαίκτες μου και ειλικρινά τους εύχομαι τα καλύτερα, μου συμπεριφέρθηκαν όλοι τέλεια», ολοκλήρωσε ο Ολίσε, που ανέφερε επίσης ότι εξετάζει κάποιες προτάσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις