Νέα εποχή για την Α.Ε. Διμηνίου

Λίγο μετά τις 8 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ”Volos Palace”, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ΑΕ Διμηνίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ έγινε και η πρώτη επαφή μεταξύ των μελών της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Εκτός από τη διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες της ομάδας, το «παρών» έδωσαν και γονείς των παιδιών που είναι μέλη της ακαδημίας του συλλόγου, ενώ η εκδήλωση ήταν ανοιχτή και προς τον Τύπο.

Στην αρχή το λόγο πήρε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας, Εκπρόσωπος Τύπου και Β΄ Υπεύθυνος Marketing της ΑΕ Διμηνίου, Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και παρουσίασε τα μέλη της διοίκησης και το τεχνικό επιτελείο.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ομάδας, Παύλος Πάνος και αφού πρώτα καλωσόρισε και ευχαρίστησε και αυτός από τη μεριά του τον κόσμο που παρευρέθηκε στην παρουσίαση της ομάδας, ανακοίνωσε ότι η προετοιμασία του Διμηνίου θα ξεκινήσει σχεδόν σε 2 εβδομάδες (19 Αυγούστου). Ο Παύλος Πάνος έθεσε τους στόχους για τη νέα σεζόν, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την Κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Επίσης, ο πρόεδρος της ΑΕ Διμηνίου ανακοίνωσε ότι για την επίτευξη κάθε έναν από τους παραπάνω στόχους, ο κάθε ποδοσφαιριστής θα λάβει από 500 ευρώ, ενώ και τα έσοδα από το τμήμα Marketing του συλλόγου, θα δοθούν και αυτά στους ποδοσφαιριστές.

Ο Αντιπρόεδρος της ΑΕ Διμηνίου, Θοδωρής Καραλής, μεταξύ άλλων επεσήμανε πως τα γήπεδα της ομάδας είναι σε πολύ κακή κατάσταση αυτή τη στιγμή, αλλά θα είναι έτοιμα μέχρι την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Κανδήλας (Α΄ Γενικός Αρχηγός) από τη μεριά του τόνισε πως ο σύλλογος θα προσπαθήσει να φέρει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και πως η ομάδα πρέπει να είναι ”μια οικογένεια” για να προχωρήσει μπροστά.

Λίγο πριν το τέλος, το λόγο πήρε ο Προπονητής της ΑΕ Διμηνίου, Κωνσταντίνος Παπαστεργίου, ο οποίος τόνισε ότι θα δουλέψει σκληρά με τους ποδοσφαιριστές και έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν… «Διμήνι στα εύκολα, Διμηνάρα στα δύσκολα».

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση του νέου προγράμματος Marketing της ΑΕ Διμηνίου από τον Παύλο Πάνο και τον Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο. Το νέο πρόγραμμα του συγκεκριμένου τμήματος του συλλόγου θα επιδιώξει την αύξηση των χορηγών, την επαναλειτουργία του site της ομάδας, την ανάπτυξη των ακαδημιών, την έκδοση επετειακού τεύχους, την τοποθέτηση τριών μεγάλων χορηγών στις νέες εμφανίσεις ”Legea” της ομάδας, την ίδρυση «Μπουτίκ» και την εφαρμογή προγράμματος ΕΣΠΑ για τη μαζική επιστροφή των παιδιών στην άθληση. Μετά το τέλος της παρουσίασης, έγινε η πρώτη επαφή μεταξύ των μελών της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε διαφορετική αίθουσα του ξενοδοχείου ”Volos Palace”.

 

 

Τέλος ο Παναγιώτης Κόκορης ανέπτυξε το πρόγραμμα των Ακαδημιών του Συλλόγου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ήδη παίκτες των υποδομών από φέτος θα αγωνίζονται στην 1η ομάδα, ενώ υπάρχει στόχος να δημιουργηθεί μία δεύτερη ομάδα που θα αγωνιστεί σε πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ, η οποία θα απαρτίζεται από παιδιά των ακαδημιών ηλικίας 13-18 ετών.

Ακολουθούν αναλυτικά τα ονόματα των ανθρώπων που αποτελούν το ΔΣ, το τεχνικό επιτελείο της ΑΕ Διμηνίου, αλλά και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας:

Το ΔΣ της ΑΕ Διμηνίου αποτελείται από τους: Παύλος Πάνος (Πρόεδρος), Θοδωρής Καραλής (Αντιπρόεδρος), Πρόδρομος Νικολαΐδης (Γενικός Γραμματέας), Δημήτρης Γκλαβίνης (Ταμίας), Παναγιώτης Κόκορης (Υπεύθυνος Λειτουργίας Αθλητικών Τμημάτων), Οδυσσέας Παπούλιας (Υπεύθυνος Λειτουργίας Ακαδημιών), Ιωάννης Βαϊρλής (Έφορος Εγκατάστασης), Λάμπης Τσουκαλάς (Έφορος Υλικού), Γιώργος Κανδήλας (Α΄ Γενικός Αρχηγός), Γιώργος Κωστούλας (Β΄ Γενικός Αρχηγός), Νίκος Παλαμάς (Υπεύθυνος Εύρυθμης Λειτουργίας Γηπέδων), Δημήτρης Στεργιάκης (Υπεύθυνος Ρουχισμού και Φροντιστής), Παναγιώτα Μπάκα (Γραμματέας, Α΄ Υπεύθυνη Τμήματος Μarketing), Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος (B΄ Υπεύθυνος Τμήματος Marketing, Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Εκπρόσωπος Τύπου).

Το τεχνικό επιτελείο της ΑΕ Διμηνίου αποτελείται από τους: Κωνσταντίνος Παπαστεργίου (Προπονητής), Γιώργος Κυριάκος (Γυμναστής) και Παναγιώτης Κόκορης (Προπονητής Τερματοφυλάκων).

Το ρόστερ της ΑΕ Διμηνίου μέχρι σήμερα (Πέμπτη, 6/8) αποτελείται από τους: Γιάννης Κοντογιάννης, Μανώλης Κανδηλάς, Ανδρέας Τσεκούρας, Χρήστος Τσεκούρας, Σάββας Μαυρίδης, Θωμάς Ζάγκας, Παναγιώτης Χρυσανθόπουλος, Σωτήρης Τσαγκαράς, Γιάννης Τσιγιάννης, Αργύρης Κουτσιρίμπας, Δημήτρης Ζιώγας, Δημήτρης Στρούγγης, Γιάννης Σταματόπουλος, Μιχάλης Αποστολίδης, Τάσος Χόνδρος, Γιάννης Μόσιος, Κωνσταντίνος Ανατολής, Αποστόλης Κοντός, Νέστορας Χάνος, Κωνσταντίνος Μπαλτσάκης και Θάνος Ανατολής.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις