Στα Φάρσαλα δοκιμάζεται σήμερα η Νίκη Βόλου

Με νέο προπονητικό τιμ η Νίκη κοντράρει σήμερα στις 17.00 τον Γ.Σ. Φαρσάλων εκτός έδρας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής μπάσκετ. Σπύρος Στρατίκης και Παναγιώτης Νάνης πραγματοποιούν το ντεμπούτο ως πρώτος και δεύτερος προπονητής αντίστοιχα με σκοπό να χαρίσουν στη βολιώτικη ομάδα ένα πολύτιμο ροζ φύλλο.
Οι δύο ομάδες «συγκατοικούν» στην 11η θέση του πίνακα μαζί με το Στρατώνι έχοντας από 28 βαθμούς η κάθε μία. Επομένως γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο σημερινός αγώνας αποκτά τεράστια σημασία και για τους δύο «μονομάχους» οι οποίοι έχουν κοινό στόχο την παραμονή στην κατηγορία.
Ωστόσο ένα νέο απρόοπτο προέκυψε στο «κυανόλευκο στρατόπεδο». Ο Γιώργος Τασιούδης τραυματίστηκε στον καρπό και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Σίγουρα απών θα είναι ο Μανώλης Αναγνωστόπουλος, που θα λείψει μέχρι τέλος Απριλίου λόγω τραυματισμού στον ώμο.
Ο νέος προπονητής Σπύρος Στρατίκης και ο άμεσος συνεργάτης του, Παναγιώτης Νάνης, θα βασιστούν στην εξής σύνθεση: Σάκης Κουτίνας, Παναγιώτης Τσώλης, Στέλιος Τσαβές, Στέφανος Διγενής, Φώτης Τάσσος, Μιχάλης Φρουσκλιάς, Θωμάς Καραγεώργος, Βασίλης Γιωτόπουλος, Γιάννης Καρπέτης, Φίλιππος Πανιόπουλος, Γιάννης Χροναίος, Άρης Βερτζάγιας και ίσως στον Γιώργο Τασιούδη.

Οι σημερινοί αγώνες
ΧΑΝΘ-Έσπερος Λαμ.
Γέφυρα-Στρατώνι
Φίλιππος Βέρ.-Φαίακας
ΑΟ Αγρινίου-Μακεδονικός
ΓΣ Φαρσάλων-Νίκη
Ίκαροι Σερ.-Μαχητές
Ελευθερούπολη-Χαλκηδόνα
Ανατόλια-Ερμής Λαγκαδά

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις