Αχ. Μπέος: Στα Τρίκαλα προπηλακίστηκα εγώ, η γυναίκα μου και το παιδί μου

«Πόλεμος» ανακοινώσεων υπήρξε ανάμεσα σε ΑΟ Τρίκαλα και τον ΝΠΣ Βόλος μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση την Κυριακή (10/3).
Οι Τρικαλινοί καταγγέλλουν ότι υπήρξε επίθεση από μπράβους και ρίχνουν τα βέλη τους στον Αχιλλέα Μπέο, με τον ΝΠΣ Βόλος να απαντά και να επιτίθεται στον Ηλία Αϊβάζογλου.
Η κόντρα συνεχίστηκε και στο ραδιόφωνο, με τον Νίκο Νίκογλου να ισχυρίζεται ότι αστυνομικός έπιασε από τον… λαιμό παίκτη της ομάδας, ενώ είδε, όπως λέει, και φιλάθλους «με ιδιαίτερη σωματική διάπλαση».
«Δυστυχώς είχαμε ασχήμιες. Πράγματα που δεν τα ξέραμε αλλά τα ζήσαμε στο ημίχρονο του αγώνα. Όλο το θέμα ξεκίνησε από την αστυνομία. Ο πρόεδρος κατέβηκε να χαιρετήσει τους παίκτες δεν του επέτρεψαν να περάσει και τελικά γύρισε πίσω στην κερκίδα. Σε εκείνο το σημείο παίκτη της ομάδας μας τον έπιασε από τον λαιμό ένα αστυνομικό όργανο. Ο κόσμος του ΑΟΤ άρχισε να φωνάζει τι πράγματα είναι αυτά, η κερκίδα ήταν δίπλα στη φυσούνα και δεν έχει κάποια πόρτα, ο κόσμος εξαγριώθηκε γιατί έπιασε από το λαιμό τον παίκτη των Τρικάλων.
Μετά είδαμε πράγματα. Φίλαθλοι με ιδιαίτερη σωματική διάπλαση. Δεν περίμενα πως θα υπάρχουν φίλαθλοι σε τόσο μεγάλο ποσοστό να είναι τόσο σωματώδεις. Είδαμε τον δήμαρχο Βόλου να συνεχίζει το όλο θέμα και να κάνει πράγματα που έκαναν και οι φίλαθλοι. Εκεί υπήρχαν και κάποια σπρωξίματα, ποδοπατήθηκε και ο κ. Κατσαντώνης. Δημιουργήθηκε ένα θέμα το οποίο σταμάτησε όταν πέρασε η ώρα. Μετά το τέλος του αγώνα δεν έγινε κάτι. Πρέπει να σταματήσουν αυτές οι τακτικές. Δεν χρειάζονται τέτοιες τακτικές. Το σωματείο του Βόλου είναι πρώτο», είπε στην εκπομπή «Σπορ Στη Θεσσαλία» στο TRT.
Στην ίδια εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος από τη μεριά του κατήγγειλε ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου στα Τρίκαλα είχε προπηλακιστεί ο ίδιος και η οικογένειά του: «Χρόνια Πολλά Καλή Σαρακοστή. Δεν εκπροσωπώ την ΠΑΕ Βόλος. Έχει να κάνει επί προσωπικού, επειδή αναφέρθηκε το όνομα μου και να απαντήσω και στον κ. Πούλιο που ανέφερε ότι υπήρχε άψογη φιλοξενία στον πρώτο γύρο, ότι προπηλακίστηκα εγώ, η γυναίκα μου και το παιδί μου και πέντε έξι που ήταν μαζί μου. Δυο φορές αναφέρθηκε αυτός ο περίεργος τύπος ο κ. Νίκογλου στην αστυνομία, μια για τον κ. Κατσαντώνη ένα αξιόλογο πρόσωπο όπου σπρώχτηκε και ποδοπατήθηκε και μια σε ένα ποδοσφαιριστή. Η ΠΑΕ Βόλος έκανε την απάντηση της εμένα δεν με αφορά».
Από τη μεριά του, ο Άκης Πέτρου, χαρακτήρισε «μυθομανή» τον Νίκογλου και άσχετους όσους είναι στη διοίκηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν δούνε μπάλα θα την πάνε στην αστυνομία για βόμβα».
Όπως είπε «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί. Στον Βόλο δεν υπάρχουν μπράβοι, δεν υπάρχουν τέτοια. Εμάς το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Ο κ. Νίκογλου πρέπει να είναι μυθομανής. Στο φύλλο αγώνος έχει δηλώσει δυο μπράβους εκεί πρέπει να παρέμβει ο αθλητικός δικαστής. Υπάρχει διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα φ.α.
Σε όλα τα αθηναϊκά site υπάρχουν δηλώσεις ποδοσφαιριστών των Τρικάλων που αναφέρονται στην άψογη φιλοξενία. Ο κ. Νίκογλου δεν ξέρει από μπάλα. Ο παρατηρητής, η αστυνομία δεν έχει γράψει τίποτα. Είναι άσχετοι και είναι κρίμα για την ιστορική ομάδα των Τρικάλων να την διοικούν αυτοί οι άνθρωποι. Αν δούνε μπάλα θα την πάνε στην αστυνομία για βόμβα. Εύχομαι στα Τρίκαλα να βρουν τον δρόμο τους και να παραμείνουν στην κατηγορία».
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις