Καλή ψυχολογία στον ΝΠΣ Βόλος ενόψει Πλατανιά

Διαφορά ασφαλείας οκτώ βαθμών απέκτησε ξανά ο ΝΠΣ Βόλος, μετά την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. Οι «κυανέρυθροι» μετά τη νίκη τους επί της Σπάρτης με 3-0 έφτασαν τους 48 βαθμούς, με τον Απόλλωνα Λάρισας να ακολουθεί με 40.
Στην ομάδα επέστρεψε η καλή ψυχολογία, αφού γεύτηκε ξανά τη χαρά της νίκης, ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές. Ο ΝΠΣ Βόλος προετοιμάζεται πλέον για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά, με στόχο να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση με 36 βαθμούς.
Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Χουάν Φεράντο, καθώς θα απουσιάσουν οι τραυματίες Στέργιος Δημόπουλος και Δημήτρης Ουνγιαλίδης, όπως και οι επίσης τραυματίες εδώ και καιρό Άμπερτ Ρούσσος, Θωμάς Βασιλείου και Φώτης Καραγκιολίδης. Επιστρέφει ο Σεμπαστιάν Καμπαγέρο, ο οποίος στο ματς με την Σπάρτη εξέτισε την μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του. Την δεύτερη θα την εκτίσει στο επόμενο παιχνίδι έδρας με τον Ηρόδοτο την Τετάρτη 27 Μαρτίου.
Να τονίσουμε, πως το Σαββατιάτικο παιχνίδι του ΝΠΣ Βόλος με τον Πλατανιά (3μ.μ.) θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις