Τρία βήματα πριν την άνοδο ο Ολυμπιακός Βόλου

Τα τρία παιχνίδια που έχει να δώσει η ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος απασχολούν τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν μόνο νίκες μέχρι τέλους για να αναδειχθούν πρωταθλητές στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η αναμέτρηση με τον Φωκικό, που είναι προγραμματισμένη για τις 31 Μαρτίου στο Πανθεσσαλικό, θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό την ερχόμενη εβδομάδα. Θυμίζουμε, πως την Κυριακή το βολιώτικο συγκρότημα δεν αγωνίζεται, καθώς θα πάρει τρεις βαθμούς ξεκούραστα στα «χαρτιά» στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στο εν λόγω παιχνίδι θα εκτίσουν την ποινή τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες και συγκεκριμένα οι Μπάμπης Οικονομόπουλος, Κώστας Φλίγκος, Άρης Λώττας, Φίλιππος Σκοπελίτης, ενώ κάρτες συμπλήρωσε (επτά) και ο Μανώλης Νικολακάκης και λείψει και από το ματς με τον Φωκικό.

Ο Αντώνης Ζγκούρι, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό (δεν έπαιξε στο παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων) θα είναι και πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στο ματς με τον Φωκικό, όπως και ο Αστέριος Γιακουμής που ταλαιπωρήθηκε από το αιμάτωμα στη λεκάνη, που αποκόμισε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ με τον Αίαντα Σούρπης.

Η τεχνική ηγεσία δουλεύει καθημερνά με τους παίκτες πάνω σε θέματα τακτικής, αλλά και σε φυσικής κατάστασης, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις