Ο Πύρασος τις ευκαιρίες… οι Μυρμιδόνες τη νίκη

Οι Μυρμιδόνες πήραν τη νίκη στην Αγχίαλο, επικρατώντας του Πυράσου με 2-1, σε μια αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι σκόραραν περισσότερες φορές και κατέκτησαν το τρίποντο.

Να σημειώσουμε ότι λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ανακοινώθηκε η παραίτηση του Γιώργου Δανόπουλου από την τεχνική ηγεσία του Πυράσου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με φάουλ του Κατσαβριά από 40 μέτρα, που δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Πρωτούλης, έκαναν το 0-2 στο 44′ όταν φάουλ του Κατσαβριά απέκρουσε ο Πρωτούλης αλλά στην επαναφορά σκόραρε ο Αράπης, όταν ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι εις βάρος των γηπεδούχων, ελάχιστα πριν το γκολ, αλλά εν τέλει κατοχύρωσε το τέρμα όταν είδε την εξέλιξη της φάσης…
Ο Πύρασος μείωσε με πλασέ στην κίνηση του Δανιλόπουλου από κοντά στο 60′, ύστερα από ασίστ του Ζαχαράκη.

Στο α’ μέρος, οι κλασικές ευκαιρίες ήταν με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή του Κάρρου (άουτ στο 14΄), σουτ του Δανιλόπουλου από τη μικρή περιοχή χωρίς πίεση (21′), προβολή του Δανιλόπουλου από τη μικρή περιοχή (27′), απέκρουσε με τάκλιν αμυντικός σε κόρνερ, κόρνερ του Τσάκαλου προς τα δίχτυα που χτύπησε πάνω σε αμυντικό στη γραμμή του τέρματος (28′), σουτ του Κάρρου μπροστά στο τέρμα άουτ (31′).
Στο β’ ημίχρονο, ο Νούσιας από τη μικρή περιοχή έκανε σέντρα-σουτ που έφυγε παράλληλα με το τέρμα (72′), ενώ πλασέ από πλάγια του Σιαμέτη πήγε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα (82′).

Στο 78′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Μάτζαρης για τους Μυρμιδόνες που είχαν δύο μεγάλες φάσεις, στο 65′ όταν ο Τσορμπαντζής απέκρουσε πλασέ του Κλουκουτάρα πάνω στη γραμμή του τέρματος και στο 87΄ όταν ο Πρωτούλης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Κλουκουτάρα.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Πρωτούλης, Στεργίου, Τσάκαλος (72′ Σιαμέτης), Δ. Τσάμης, Τσορμπαντζής, Γιοβάνης, Ζαχαράκης, Φούκης (89′ Γ. Τσάμης), Νούσιας, Δανιλόπουλος, Κάρρος (56′ Μπαρμπούτας).

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Κοντογεωργάκης, Ν. Μπίνας (46′ Γκαρνίδης), Δημητρίου, Μάτζαρης, Βέργας, Κατσαβριάς (61′ Μακρής), Φαράντος, Αράπης, Κλουκουτάρας (88′ Πιπινής), Κ. Μπίνας (83′ Ναούμ), Μπούρχας.

ΠΗΓΗ: φωτό και στοιχεία pyrasos.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις