Ο πολύ ανώτερος Σαρακηνός, επικράτησε δίκαια του Μαγνησιακού

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Σαρακηνός, που  ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, επικράτησε με 5-0 του Μαγνησιακού στο βοηθητικό του ΕΑΚ, στο μοναδικό παιχνίδι που έγινε την Κυριακή, για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Από πολύ νωρίς άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι που διατήρησαν υψηλό ρυθμό παιχνιδιού, σχεδόν σε όλη την διάρκεια του, πετυχαίνοντας δυο τέρματα στο α’ ημίχρονο και τρια στο β’ 45λεπτο.

Από την άλλη πλευρά, οι ποδοσφαιριστές του Μαγνησιακού μάλλον έμειναν στην πολύ μεγάλη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας επί του Πυράσου,  καθώς στη σημερινή αναμέτρηση ήταν κατώτεροι των περιστάσεων, χωρίς διάθεση και νεύρο και με έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε πολλές φάσεις. Έτσι μοιραία οδηγήθηκαν σε μία βαριά ήττα.

Πέρα από την μεγάλη εμφάνιση και το ευρύ σκορ της νίκης, πολύ σημαντικό γεγονός για την ομάδα του Σαρακηνού η επανεμφάνιση του Γιώργου Κωνσταντάκου, μετά από περίπου ενός έτους απουσία, λόγω σοβαρού τραυματισμού κι εγχείρησης που έκανε στους κοιλιακούς.
Συγκινητική ήταν η στιγμή στην οποια ο Στ. Γράντας “υποδέχτηκε” στον αγωνιστικό χώρο τον Γ. Κωνσταντάκο και τιμητικά του παρέδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

Το σκορ Άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Μπακάλης με σουτ, μετά από μεταβίβαση του Αλέξανδρου Σιώμου του Γεωργίου.

Στο 13ο λεπτό ο Αλέξανδρος Σιώμος του Αποστόλου από σέντρα του Ντούρου στο δεύτερο δοκάρι, με πλασέ έκανε το 2-0.

Με γρήγορο γκολ ξεκίνησε και το β’ ημίχρονο, όταν στο 49’ με ατομική ενέργεια ο Γ. Μόσιος έκανε γύρισμα στο ύψος του πέναλτι, όπου στην προσπάθειά τους να διώξουν οι ποδοσφαιριστές του Μαγνησιακού, σημείωσαν με αυτογκόλ το 3-0.

Στο 68’ ο Ρακής με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 και δύο λεπτά αργότερα (70’) ο Τζίκας με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μετά από ασίστ του Μόσιου, διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Σαρακηνού δημιούργησαν κι άλλες φάσεις, από τις οποίες θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει αν ήταν λίγο πιο τυχεροί ή περισσότερο προσεκτικοί στην τελική τους ενέργεια.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ντούρο, Αναστασίου (46’ Γιαμαλής), Ράκης (70’ Σιγαλάκος), Μοράλες, Θάνος (70’ Κωνσταντάκος), Μπακάλης, Καλαμάτας, Αλ. Σιώμος, Μόσιος, Αλ. Γ. Σιώμος (65’ Τζίκας)

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βλαχόπουλος, Κρανιάς (40 λ. τρ. Ζενούνης), Κωστής, Βασιλείου, Κολημήτρας  (80’ Ντάγκαλος) Τάρε (65’ Θεοδωρόπουλος), Χριστοδούλου, Οικονόμου, Μυλωνάς, Μπαλλάς (70’ Βαλιώτης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις