Αϊβαζόγλου: Ντροπή στους τσάμπα μάγκες

Σκληρή είναι η απάντηση του Ηλία Αϊβαζόγλου στην κίνηση των ποδοσφαιριστών του Α.Ο Τρίκαλα να απέχουν από μία προπόνηση, διαμαρτυρόμενοι για τις οικονομικές εκρεμμότητες της ΠΑΕ προς αυτούς. Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ επιτέθηκε τόσο στους παίκτες όσο και στους δημοσιογράφους που ανέδειξαν το θέμα, ακόμη και στους φιλάθλους που δεν πηγαίνουν στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια.

Η ανακοίνωση:

ΝΤΡΟΠΗ….

ΝΤΡΟΠΗ για τους συνδικαλισταράδες της πλάκας, κάποια καλοπληρωμένα και πριμοδοτημένα μικρόψυχα ανθρωπάκια, που υποκίνησαν τα χθεσινά αίσχη, κάποια παλιοσείρια που μας παρέδωσαν την ομάδα με 3 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές και που ήταν ουσιαστικά εξοφλημένοι, όταν παρέσυραν και τους υπόλοιπους, για να εξυπηρετήσουν άλλες σκοπιμότητες. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.

ΝΤΡΟΠΗ για κάποιες δημοσιογραφάρες της πλάκας που έχουν ξεχάσει τι θα πει ρεπορτάζ, που δεν ξέρουν να μας πουν μέχρι ποιο σημείο είναι εξοφλημένοι οι παίκτες, που για αυτόν το λόγο δικαιολογούν το χθεσινό τσίρκο, που αγνοούν ότι ο ΑΟΤ είναι κρυστάλινος έναντι Εφορίας, ΕΦΚΑ και τραπεζών (αδειοδότηση λέγεται), και σχολιάζουν τη δική μου συνεισφορά, τη στιγμή που οι επιχειρήσεις τους χρωστούν καραβιές με μαρούλια.

ΝΤΡΟΠΗ για κάποιους παράγοντες τζάμπα μάγκες, που ξέρουν, αλλά παριστάνουν τους ενοχλημένους και, αντί να βάλουν πλάτη στο βαθμό των δυνατοτήτων τους, κατασκευάζουν σενάρια.

ΝΤΡΟΠΗ για τον κόσμο των 200 εισιτηρίων, κάποιους που φέρεται να έχουν ξενερώσει και ονειρεύονται μεγαλεία από τον καναπέ τους.

Όποιος ντρέπεται μαζί μου, είναι ευπρόσδεκτος να συνεχίσουμε τον καθαρό αγώνα μας.

ΥΓ. Το τηλέφωνό μου παραμένει ενεργό και η πόρτα του γραφείου μου πάντα ανοικτή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις