Επικίνδυνη έξοδος στην Κέρκυρα για ΝΠΣ Βόλος (pregame)

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από χθες η αποστολή του ΝΠΣ Βόλος, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Στόχος των «κυανέρυθρων» να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.
Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15.00, μία ώρα νωρίτερα από τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την ΕΡΤ 3. Αναμένεται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, καθώς η Κέρκυρα μετά την ήττα της περασμένης Τετάρτης από τον ΑΟ Τρίκαλα εκτός έδρας έχασε έδαφος στη βαθμολογία (έχει 37 βαθμούς), ωστόσο, δίνει τη «μάχη» για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου. Οι «Φαίακες» είναι έξι βαθμούς πίσω από τον δεύτερο της κατάταξης Απόλλωνα Λάρισας και τρεις πίσω από Πλατανιά, Παναχαϊκή και Απόλλωνα Πόντου. Για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου η νίκη στο σημερινό παιχνίδι είναι μονόδρομος.
Από την πλευρά του ο ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος προέρχεται από ευρεία νίκη με 5-0 επί του Ηρόδοτου στη Νεάπολη, θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, από τη στιγμή που έχει βαθμολογική άνεση και μόνο αν «αυτοκτονήσει» θα χαθεί η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Χουάν Φεράντο είδε τους παίκτες του στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης να βγάζουν… φωτιές στο δεύτερο ημίχρονο και να σκορπούν τον Ηρόδοτο. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και υπάρχει πίστη πως η ομάδα μπορεί να κατακτήσει την 8η νίκη της μακριά από το Βόλο, αν αγωνιστεί σύμφωνα με τις δυνατότητές της.
Ο Ισπανός τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σεμπαστιάν Καμπαγέρο (εξέτισε την ποινή του) και Μαρσέλο Πέντα (για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Ηρόδοτο). Τιμωρημένος είναι ο Αντώνης Ντεντάκης. Θα απουσιάσουν, επίσης, οι τραυματίες εδώ και καιρό Δημήτρης Ουνγιαλίδης, Στέργιος Δημόπουλος, Θωμάς Βασιλείου, Φώτης Καραγκιολίδης και Άλμπερτ Ρούσσος.
Στη διάθεση του Χουάν Φεράντο βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Μπουργάνης, Ανδρικόπουλος, Πέντα, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουέμ, Μάντζης, Λούκας, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Πίτου Γκαρσία, Κορέλας, Κόκκορης, Κόκας, Πίτκας.

«Σφυρίζει» ο Βάτσιος
Ο Αριστείδης Βάτσιος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής να «σφυρίζει» το παιχνίδι. Βοηθούς θα έχει τους Νίκο Κωτούλα από την ΕΠΣ Κιλκίς και Νίκο Τοροσιάδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο Θανάσης Δραγούσηςαπό την ΕΠΣ Κιλκίς ορίστηκε τέταρτος διαιτητής, ενώ ο Νίκος Αθανασίου από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας θα είναι ο παρατηρητής του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις