Μόνο ΝΙΚΗ και στην Τσαριτσάνη

Με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου σήμερα στις 4:00, στο Δημοτικό γήπεδο Τσαριτσάνης «Γ. Μητσιμπόνας», κόντρα στον τοπικό Οικονόμο. Το έργο του βολιώτικου συγκροτήματος μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς οι γηπεδούχοι θα παλέψουν με «νύχια και με δόντια», έστω και για τον βαθμό της ισοπαλίας στη μάχη που δίνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι κυανόλευκοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες και θέλουν να πετύχουν το απόλυτο της συγκομιδής μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, ώστε να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες τους αναλογούν για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Ράτκο Ντόστανιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αλέξα Βουκομάνοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία θλάση στη γάμπα και θα επανέλθει στις προπονήσεις στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Η αποστολή της Νίκης Βόλου αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Μανώλης Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Τάσος Καντούτσης, Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Εράλ Τσουλχάι, Χρήστος Καρτσαμπάς, Νίκος Παπαδήμας. Βασίλης Ρόβας, Νέτι Μέτσε, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Λόρι Κέρι, Γιώργος Ιορδανίδης, Απόστολος Τσιώλης, Σταύρος Βουρδάκης, Γιάννης Ντινιωτάκης, Κώστας Δεμηρζότγλου, Λάζαρος Μαντζίρης

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Νικόλαος Μαρόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Θεόδωρο Αϊναλή και Νικόλαο Τυριακίδη, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Καλύβας από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Ο Μαρόπουλος είναι στους πίνακες διαιτητών από την περίοδο 2013-14, ενώ φέτος έχει «σφυρίξει» σε 12 παιχνίδια της Γ’ Εθνικής, κανένα ωστόσο της Νίκης. Ουδέποτε στο παρελθόν ο εν λόγω ρέφερι έχει διευθύνει ματς των «κυανόλευκων», ενώ συνολικά έχει «σφυρίξει» στη καριέρα του σε 31 παιχνίδια της Γ’ Εθνικής και έξι της Φούτμπολ Λιγκ (τις περιόδους 2016-17 και 2017-18 ήταν στους πίνακες διαιτητών της Φούτμπολ Λιγκ.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις