Σημαντική νίκη για Πρωτεσίλαο… διαμαρτυρίες για Σκιάθο

Σημαντική νίκη κατάφερε ο Πρωτεσίλαος στην έδρα του, όπου κέρδισε την Σκιάθο με 3-1 και πήρε  βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Πτελεού για παραμονή στην κατηγορία.

Με καθυστέρηση μίας ώρας ξεκίνησε η αναμέτρηση (στις 12:30’ αντί για 11:30’), λόγω καθυστέρησης άφιξης του πλοίου.

Το παιχνίδι είχε πολύ ένταση με λιγοστές κλασικές ευκαιρίες, αφού οι δύο ομάδες ήταν αγχωμένες, καθώς ζητούσαν βαθμούς από αυτή την αναμέτρηση.

Πολλά παράπονα εκφράστηκαν από τους φιλοξενούμενους για την διαιτησία του κ. Καλατζή, τόσο για περίπτωση πέναλτι σε ανατροπή του Αλικά που δεν δόθηκε στο 5ο λεπτό, όσο και για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της ομάδας του Πρωτεσιλάου.

Το 1-0 έγινε στο 35’ με σκόρερ τον Εράλντο μετά από σέντρα  του Απ. Λάμπου, που έγινε από δεξιά  στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο σκόρερ βρέθηκε μόνος και με πλασέ ανοιξε το σκορ.

Στο 41’ σημειώθηκε το 2-0 με πέναλτι που καταλογίστηκε για χέρι σε κεφαλιά του Κ. Κόρκου, που εκτέλεσε εύστοχα ο Απ. Λάμπος.

Στο 53’ η Σκιάθος μείωσε σε 2-1 με σουτ του Μουτζούρη έξω από την περιοχή.

Στο 62’ με περιπετειώδη τρόπο, αλλά και με εντυπωσιακό σε εκτέλεση γκολ έγινε το 3-1, όταν  σε τετ-α-τετ απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Σκιάθου, ο Νικογιάννης επιχείρησε νέο σουτ το οποίο απέκρουσε αμυντικός η μπάλα έφτασε και πάλι στο Νικογιάννη που έβγαλε τη σέντρα και με εντυπωσιακό βολ- πλανέ ο Απ. Λάμπος  διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ Τίτας, Ακριβούσης, Ι Λάμπος, Λεϊμονής, Χασιώτης, Κ Κόρκος, Νικογιάννης (82’ Τσουβαλιάς), Εράλντο, Απ Λάμπος, Σούδης, Σιαμανίκος (88 Χρ Μπουρτζής)

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τάσσος, Αλ. Τζελάι, Κυπαρισσός, Τουρναβίτης, Γ. Γκιαουράκης, Μανωλιός (70΄Σ Αϊντίνι), Μουτζούρης, Αλικά (80’ Χρ. Τζελάι), Ντ. Πρίφτι, Μιστάκου

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις