Παιχνίδι χωρίς άγχος για Αιολικό και ΑΕΒ Διμηνίου

Σήμερα στις 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας ο Αιολικός αντιμετωπίζει την Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου, αλλά δεν έχει το παραμικρό άγχος.

Κι αυτό γιατί ακόμη κι αν χάσει, δεν θα μπει στη διαδικασία για να παραμείνει στην κατηγορία, αφού έχει νικήσει δύο φορές στην κανονική περίοδο τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω. Έτσι το ενδιαφέρον των ανθρώπων του συλλόγου έχει στραφεί κυρίως στην εφηβική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στον ημιτελικό του Πανθεσσαλικού Πρωταθλήματος αύριο στο κλειστό του ΕΑΚ Λάρισας.

Η σύνθεση του Αιολικού: Σούλης, Λογοδότης,, Ζαρνακούπης, Δαρτιώτης, Σαμαράς, Γεωργατζής, Βαγιόπουλος, Στρέτζος, Αντωνίου, Παπανικολάου, Μπούρας, Κολτσιδόπουλος.

Στην αντίπερα όχθη η ΑΕΒΔ είναι σίγουρα 9η ό,τι και αν συμβεί στο σημερινό ματς και θα αντιμετωπίσει τον Μύτικα στα πλέι άουτ. Οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη και ο αγώνας για την παραμονή θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ν. Ιωνίας, αφού οι «πορτοκαλί» βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία. Πάντως η ΑΕΒΔ αισθάνεται σίγουρη στην κατηγορία, αφού έστω κι αν χάσει από τον Μύτικα, έχει 2-0 νίκες απέναντι στην Ανάληψη και αυτομάτως παραμένει στην κατηγορία.

Ο τεχνικός της ΑΕΒΔ Κώστας Σιδηρόπουλος θα στηριχθεί στους Κουρατίδη, Ζαμπέτογλου, Νίκολη, Χαρχαρή, Βλάχο, Ζούρη, Ντελή, Καλιντζέο, Μπαμπάνη, Γκουντόπουλο και Μαντζουράνη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις