Λ. Μπακάλης: Σχεδόν βέβαιη η παραμονή του Θησέα

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα δηλώνει ο προπονητής του Θησέα, Λάκης Μπακάλης, με την ομάδα της Αγριάς να έχει σίγουρη την παραμονή στην κατηγορία, παρότι μαθηματικά χρειάζεται έναν ακόμη βαθμό ή και κανέναν, ανάλογα με το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Ολυμπιακός Βόλου.

Ο Θησέας αγωνίζεται σήμερα στο Προάστιο Καρδίτσας με τον ΑΟ Σελλάνων (οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες έχοντας από 32 βαθμούς), με τον Λάκη Μπακάλη να τονίζει στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:

«Η παραμονή μας στη Γ’ Εθνική είναι σχεδόν βέβαιη. Οι πέντε βαθμοί που μας χωρίζουν από την επικίνδυνη ζώνη μας προσφέρουν ασφάλεια και έτσι δεν έχουμε άγχος. Ωστόσο, θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με θετικό τρόπο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο ματς με τον Α.Ο. Σελλάνων, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι διότι η αντίπαλη ομάδα είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της και διαθέτει ορισμένους πολύ αξιόλογους παίκτες. Για να μπορέσουμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις