Τελευταία παράσταση από τον Θησέα Αγριάς, 3-1 τη Στυλίδα

Ο Θησέας Αγριάς επικράτησε με 3-1 της Στυλίδας στην τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι «πράσινοι» έδωσαν την τελευταία παράσταση τους μπροστά στον κόσμο τους, επικρατώντας με ευρύ σκορ των αντιπάλων τους και παίρνοντας τη νίκη με ανατροπή.

Στο 82’ ο Μαντές άνοιξε το σκορ με σουτ, νικώντας τον Κεφαλά για το 0-1. Ο Διαμαντόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1) στο 87’, με σουτ. Στη συνέχεια, ο Τσιουρής έκανε το 2-1 με κοντινό πλασέ στο 89’, ενώ το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε με σουτ του Φραγκογιάννη από πλάγια θέση στο 90’.

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς, Νιαώτης, Δίντσης, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουίχε (68’ Φραγκογιάννης), Γαλανόπουλος (68’ Ζάχος), Παναγιώτου (82’ Διαμαντόπουλος), Κακάλιας (47′ Πέτσης), Βλάχος, Κοτζαθανάσης, Τσιουρής.
Α.Ο. ΣΤΥΛΙΔΑ: Μήτσου, Τσόντζορας (59′ Μάραμης,  66′ λ.τρ. Κοντογιώργος), Καββαδίας, Τριανταφύλλου (86′ Μπουραζάς), Τέγος, Κουσιώτης, Καμίδης, Παπαϊωάννου, Μαντές, Μπουσάι (88′ Κατσινός), Βαρύπατης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις