Βελιτζέλος: Δεν έχω συζητήσει αν θα μείνω στον Αλμυρό

Απόλυτα πετυχημένη ήταν η παρουσία του Κώστα Βελιτζέλου στον πάγκο του ΓΣ Αλμυρού τους τελευταίους δύο μήνες, με την ομάδα να τερματίζει στην 5η θέση της βαθμολογίας του 4ου ομίλου. Ο Μακεδόνας τεχνικός δήλωσε χαρούμενος για τη συνεργασία του με τους παίκτες του Αλμυρού, ενώ τόνισε πως δεν έχει γίνει ακόμη κάποια συζήτηση με τη διοίκηση, όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών:

«Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος από το γεγονός ότι συνεργάστηκα με τους παίκτες του Αλμυρού για δύο περίπου μήνες. Ξεκινήσαμε όλοι μαζί ένα δύσκολο αγώνα, έχοντας οκτώ παιχνίδια, τα τέσσερα από αυτά εκτός έδρας με ομάδες που βρίσκονταν πιο ψηλά από εμάς στη βαθμολογία. Παίξαμε, επίσης, με ομάδες που είχαν τον ίδιο στόχο με εμάς και χάσαμε μόνο ένα παιχνίδι κι αυτό στο 90’ από τη Νίκη Βόλου. Ο δεύτερος στόχος που θέσαμε, εκτός της σωτηρίας, ήταν να κατακτήσουμε την 5η θέση. Με το βαθμό που πήραμε με τον Ολυμπιακό το πετύχαμε. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους ανθρώπους που με έφεραν στην ομάδα. Δεν ξέρω ποια θα είναι η συνέχεια, καθώς δεν έχει γίνει ακόμα συζήτηση για οτιδήποτε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις