Γερμανία «καλεί» Χατζηγιοβάνη

Πριν από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της γερμανικής Μάιντς, κάτι που δεν μετουσιώθηκε σε επίσημη πρόταση, αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Όχι απαραίτητα από τον συγκεκριμένο σύλλογο, αλλά από κάποιον άλλον της ίδιας χώρας. Ο 21χρονος εξτρέμ αρέσει στους Γερμανούς και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν ρωτήσει γι’ αυτόν, προκειμένου να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.

Άλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης το τελευταίο διάστημα «ψάχνεται» για το εξωτερικό, χωρίς πάντως να «καίγεται» για να πάρει μεταγραφή άμεσα, μιας και ξέρει και ο ίδιος πως μέσω της εξέλιξής του στον Παναθηναϊκό θα έρθουν οι ευκαιρίες για μεταγραφή στο μέλλον.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν έχει φτάσει τίποτα επίσημο ως τώρα. Τι θα κάνουν οι πράσινοι σε περίπτωση που έρθει πρόταση; Δεδομένα θα τη συζητήσουν, αφού όλοι οι παίκτες έχουν την τιμή τους.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο προπονητής του τριφυλλιού Γιώργος Δώνης ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πουλήσει παίκτη για να είναι πιο άνετος στο μεταγραφικό παζάρι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις