Έναρξη εγγραφών στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου ενημερώνει, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ότι την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 ξεκινούν οι εγγραφές των νεαρών μαθητών – αθλητών, που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής του σωματείου, για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016.


 Η Α.ΠΟ.Β. συνεχίζει για 19η χρονιά πιστή στο στόχο της ολοκληρωμένης αθλητικής εκπαίδευσης των νεαρών αθλητών μέσα από εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία, εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθε», της ευγενούς άμιλλας και τους υγιούς συναγωνισμού. Ύστερα από μια πετυχημένη περσινή χρονιά με φιλικά παιχνίδια εντός και εκτός Μαγνησίας (με Δημητρα Τρικάλων και Α.Ε.Λ), συμμετοχή σε τουρνουά ποδοσφαίρου (Volos Cup 2015, Τουρνουα Στεφανοβικειου, Εαρινή συναντηση Ακαδημιων στην Πορταρια) και σε Camp ποδοσφαίρου (στην παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα) ακολουθεί μια χρονιά με νέες εμπειριες και πολύ ποδοσφαιρο για τους νεαρούς μαθητές της Α.ΠΟ.Β.

Στην Ακαδημία μας μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας πέντε (5) ετών και άνω ενώ διδάσκουν αποκλειστικά καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Επίσης στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας πραγματοποιούνται εργασίες ανακατασκευής του φυσικού χλοοτάπητα καθώς και βελτιώσεις στον περιβάλλοντα χώρο. Για περισσότερες πληροφορίες οι γονείς μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 18:00μ.μ. έως τις 20:00μ.μ. τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Α.ΠΟ.Β, που βρίσκονται στην Ζακύνθου 2 (τέρμα Κύπρου) πάνω στην περιφερειακή οδό.

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία της σχολής στο 24210-53336 ή με τους προπονητές. Γενικές πληροφορίες και το πρόγραμμα της περιόδου 2015-2016 έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας www.apob.gr.