«Δεν μετανιώνω για τα χρήματα που έβαλα στον Άρη»

Σκασμένος είναι ο Άλεξ Κάλας από τις αναπάντεχες αρνητικές εξελίξεις στον Άρη. Ο μέχρι την Παρασκευή (21/8) υπεύθυνος και χρηματοδότης του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων» δεν κρύβει την απογοήτευση του για όλα όσα συμβαίνουν με αφορμή την εκτός λογικής και κανονισμών απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων εναντίον των Θεσσαλονικέων και των υπολοίπων περσινών δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής.

Το a-sports.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία στις ΗΠΑ ζητώντας του να σχολιάσει τα τεκταινόμενα.

«Είναι άδικο αυτό που έγινε για τον Άρη… Δεν μπορώ να πιστέψω αυτή την απόφαση. Δεν στηρίζεται στην πραγματικότητα πουθενά. Είναι κρίμα για την προσπάθεια, που έγινε όλο αυτό το διάστημα και φυσικά για τον κόσμο της ομάδας, που είναι κοντά κάθε στιγμή», μας είπε αρχικά ο Κάλας.

Εν συνεχεία ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας αναφέρθηκε και στο δικό του τέλος από τα κοινά του Άρη λέγοντας: «Είναι άδικο και μένα αυτό που έγινε καθώς ο Ερασιτέχνης αποφάσισε με τη σειρά του να άρει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου μετά την απόφαση της απόρριψης της προσφυγής της ομάδας στην Επιτροπή της ΕΠΟ για την άνοδο στη Β’ Εθνική. Είναι μια αρνητική εξέλιξη, αλλά τώρα να εξηγούνται και κάποια άλλα πράγματα… Προφανώς για αυτό δεν υπήρξε ένα νέο μνημόνιο συνεργασίας με τον Ερασιτέχνη Άρη, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω στην ομάδα. Κρίμα για την προσπάθεια. Σίγουρα δαπάνησα κάποια χρήματα από πέρσι για την ομάδα, αλλά δεν μετανιώνω. Με στεναχωρεί όμως αυτή η κατάληξη… Εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις