Επιτυχημένη ημερίδα στίβου για μαθητές με Αναπηρία από τη Δευτεροβάθμια (photos)

 Η Δευτεροβάθμια εκπαίδευση μέσω του Γραφείου Φυσικής της Αγωγής και με την αμέριστη συμπαράσταση των εκπαιδευτικών των Ειδικών Σχολείων Βόλου και Αλμυρού, απέδειξε σήμερα στα έργα και όχι στα λόγια πως τα παιδιά με Αναπηρία, έχουν ίσα δικαιώματα. Η ημερίδα στίβου που έγινε σήμερα με τη συμμετοχή των ΕΕΕΚ Βόλου (διευθύντρια η κα Φωτεινή Γρηγορίου) και Αλμυρού (διευθυντής ο κ. Μορφακίδης) και του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Βόλου (διευθυντής ο κ. Κώστας Γιάνναρος) σκόρπισε ενθουσιασμό και ικανοποίηση σε πάνω από 100 παιδιά που αγωνίστηκαν.
Η ιδέα, ήταν του Γραφείου Φυσικής Αγωγής και της επικεφαλής καθηγήτριας Φυσικής αγωγής κας Ιωάννας Ράμμου και την αγκάλιασε εγκρίνοντας την ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας κ. Σωκράτης Σαβελλίδης.
Οι διευθυντές των σχολείων, οι καθηγητές φυσικής αγωγής και οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Ηλιόπουλο, έδωσαν τον δικό τους αγώνα σε μια απαιτητική διοργάνωση. Το χαμόγελο και οι αγκαλιές των παιδιών, ήταν αναμφίβολα η μεγάλη και μοναδική τους ανταμοιβή.
Στην διοργάνωση βοήθησαν επίσης οι προπονητές της Νίκης Βόλου Παύλος Παρασκευόπουλος και Κολυμμένου Βάσω, καθώς και η καθηγήτρια φυσικής αγωγής κα Ελένη Μανούκα, Από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής ο κ. Παπακρίβος Κώστας, η κα Ζησοπούλου Βασιλική και η κα Θεοδωρακοπούλου Κωνσταντίνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις