Επιτυχίες στο Πανελλήνιο Αναρρίχησης Boulder για τον ΕΟΣ Βόλου και ο Γλιάτης στο Ευρωπαϊκό

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 30ο πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνιστικής αναρρίχησης στο Rockway στην Αθήνα 4&5 Μαϊου 2019  με το αγώνισμα Boulder και τη συμμετοχή 151 αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Ο σύλλογος μας κατέκτησε δύο μετάλλια με τον αθλητή Βασίλη Γλιάτη στην κατηγορία Νέων Β’, με ένα ασημένιο στο Combined (Δυσκολίας & Boulder) και χάλκινο στο Boulder . Έπειτα από την 2η θέση , ο αθλητής κλήθηκε  από τον Ομοσπονδιακό προπονητή για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας στα πλαίσια των διεθνών της υποχρεώσεων. Έτσι ο αθλητής του Συλλόγου μας θα αγωνιστεί στο προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης που θα λάβει χώρα στη Σόφια στις 25 & 26 Μάϊου .

Επίσης σημαντικές διακρίσεις στην τελική φάση της διοργάνωσης στο Combined πέτυχαν οι αθλητές Ίωνας Καραμανιώλας (10ος), Άννα-Ρόουζ Κουθουρίδου (7η), Χάρης Καραμανιώλας (10ος), Άννα Γεροβασίλη (5η) και Λάμπης Νιφόρος (13ος).

Ο ΕΟΣ Βόλου συγχαίρει όλους τους αθλητές για την επάξια εκπροσώπησή του και εύχεται καλή συνέχεια εν όψει της προετοιμασίας για το 11ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων στην Κομοτηνή στις 22-23 Ιουνίου καθώς και για τον αθλητή μας που θα μας εκπροσωπήσει στο Ευρωπαϊκό .

Από τον ΕΟΣ Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις