Πολύ κοντά στο να «κλείσει» Χόλμεν η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ κινείται δυναμικά, για να «δέσει» το κέντρο της άμυνάς της, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σεμπάστιαν Χόλμεν.

O διεθνής Σουηδός σέντερ μπακ, που ανήκει αυτή τη στιγμή στην Ντιναμό Μόσχας, μένει ελεύθερος από την ομάδα ύστερα από 4 χρόνια και οι άνθρωποι της Ένωσης, όπως αποκαλύπτει η «Ώρα των Σπορ», έχουν ήδη κάνει τις κινήσεις τους, ώστε να γίνει δικός τους.

Ο Χόλμεν έχει ύψος 1.88 μέτρα, αλλά διακρίνεται για το δυναμισμό, την αθλητικότητα και την ταχύτητά του. Παράλληλα, έχει την ικανότητα σε κατάσταση ανάγκης να αγωνιστεί και ως δεξί μπακ, κάτι που παρατηρήθηκε στα χρόνια που έπαιξε στην Ντιναμό, ερχόμενος σε εκείνη το 2015 από την Έλφσμποργκ.

Για την περίπτωσή του, δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, κάτι που πάντως δε σημαίνει απαραίτητα, ότι ο «Δικέφαλος» θα παρατήσει την επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες. Οι προσπάθειες μπορεί να συνεχίζονται για δανεισμό του από την Άντερλεχτ και θα είναι… καλοδεχούμενος, αν η βελγική ομάδα δεχθεί, αλλά όσο περισσότερο καθυστερεί η υπόθεση, τόσο θα απομακρύνεται ο Βόσνιος από τα Σπάτα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις