Ολυμπιακός: Μαθαίνει αντίπαλο για τον Β’ προκριματικό

Έφτασε και η ημέρα που περίμενε ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα και δεν είναι άλλη απ’ αυτήν που μαθαίνει αντίπαλο στον Β’ προκριματικό γύρο. Οι «ερυθρόλευκοι» σε περίπου έναν μήνα πρόκειται να δώσουν το πρώτο τους επίσημο ματς για φέτος.

Συγκεκριμένα, στις 23 ή 24 Ιουλίου θα δώσει ο Ολυμπιακός το πρώτο του παιχνίδι, κόντρα σε Πλζεν ή Αϊντχόφεν. Ξεκινώντας έτσι την προσπάθειά της η ομάδα του Πειραιά για την είσοδό της στους ομίλους του Champions League.

Σήμερα, Τετάρτη, στις 13:00 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση από την UEFA και μαθαίνει ο Ολυμπιακός τον αντίπαλό του για τις 23 ή 24 Ιουλίου. Ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ματς, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει 30 ή 31 του μήνα.

Από τη μία πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι η Πλζεν από την Τσεχία. Ομάδα η οποία δεν μπορεί να θεωρηθεί κάποιος δυνατός αντίπαλος. Και που οι «ερυθρόλευκοι» την έχουν και μπορούν να πάρουν την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο.

Από την άλλη όμως είναι η Αϊντχόφεν. Μία ομάδα δυνατή, η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Ολλανδίας. Τελειώνοντας στο πρωτάθλημα τρεις βαθμούς πίσω από τον Άγιαξ.

Μάλιστα σε περίπτωση που βρεθεί η Αϊντχόφεν στο δρόμο του Ολυμπιακού, θα αντιμετωπίσει και έναν παλιό γνώριμο. Ο λόγος για τον Αφελάι, ο οποίος αποκτήθηκε από τους Ολλανδούς.