ΠΑΣ Γιάννινα: «Παιχνίδια της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ»

Κόντρα μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΛ με αφορμή την μεταγραφή του Τάσου Kρητικού στους «βυσσινί» προέκυψε τις τελευταίες ώρες.

Η ομάδα της Θεσσαλίας είχε υποστηρίξει, μέσω ανακοίνωσης, πως ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τους Ηπειρώτες εξαιτίας της άρνησής του να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Οι διοικούντες τον ΠΑΣ ωστόσο διέψευσαν την Τετάρτη (2/9) κατηγορηματικά το σχετικό σενάριο, ξεκαθαρίζοντας πως ο Κρητικός αποδεσμεύτηκε έπειτα από εισήγηση του Γιάννη Πετράκη, καθώς δεν χωρούσε στο ρόστερ από τη στιγμή που επέστρεψε ο Άντι Λίλα.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΑΕΛ και αναπαράγουν κάποια μέσα ενημέρωσης σχετικά με την υπόθεση του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Τάσου Κρητικού.

Ο ποδοσφαιριστής, ειδικά μετά την επιστροφή του διεθνή Andi Lila, δεν περιλαμβανόταν στα πλάνα του προπονητή μας και μετά από δική του εισήγηση έγινε η συγκεκριμένη αποδέσμευση. Τα όσα χάριν εντυπωσιασμού γράφονται δεξιά και αριστερά είναι παιχνίδια της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ και του μάνατζερ του πρώην ποδοσφαιριστή μας».