ΠΑΣ Γιάννινα: «Παιχνίδια της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ»

Κόντρα μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΛ με αφορμή την μεταγραφή του Τάσου Kρητικού στους «βυσσινί» προέκυψε τις τελευταίες ώρες.

Η ομάδα της Θεσσαλίας είχε υποστηρίξει, μέσω ανακοίνωσης, πως ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τους Ηπειρώτες εξαιτίας της άρνησής του να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Οι διοικούντες τον ΠΑΣ ωστόσο διέψευσαν την Τετάρτη (2/9) κατηγορηματικά το σχετικό σενάριο, ξεκαθαρίζοντας πως ο Κρητικός αποδεσμεύτηκε έπειτα από εισήγηση του Γιάννη Πετράκη, καθώς δεν χωρούσε στο ρόστερ από τη στιγμή που επέστρεψε ο Άντι Λίλα.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΑΕΛ και αναπαράγουν κάποια μέσα ενημέρωσης σχετικά με την υπόθεση του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Τάσου Κρητικού.

Ο ποδοσφαιριστής, ειδικά μετά την επιστροφή του διεθνή Andi Lila, δεν περιλαμβανόταν στα πλάνα του προπονητή μας και μετά από δική του εισήγηση έγινε η συγκεκριμένη αποδέσμευση. Τα όσα χάριν εντυπωσιασμού γράφονται δεξιά και αριστερά είναι παιχνίδια της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ και του μάνατζερ του πρώην ποδοσφαιριστή μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις