Χαραλαμπίδης: Συζητήσαμε με Πέρεθ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Απόστολος Χαραλαμπίδης, στις δηλώσεις του μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Ρήγα τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του goalpost.gr ότι ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Γκιγιέρμο Πέρεθ, έχοντας καταθέσει πρόταση στον ποδοσφαιριστή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη:…

«Ήταν ένα ακόμη τεστ για την ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας και στο στάδιο των φιλικών. Δοκιμάζουμε διάφορα σχήματα και ορισμένους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο και από τη στιγμή που το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 27 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουμε, πλέον να φρεσκάρουμε την ομάδα. Τα παιδιά έβγαλαν και χθες ένα βαρύ πρόγραμμα στην προπόνησης. Περιμένω να μπουν στο πρόγραμμα και οι τραυματίες και θα είμαστε, πιστεύω, πιο δυνατοί.
Για το αν θα υπάρξει κάποια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ: «Ίσως προκύψει κάτι, το οποίο θα γνωρίζουμε τις προσεχείς μέρες. Οι παίκτες που ήθελε να έρθουν στην ομάδα ήρθαν, προσπαθούμε να φέρουμε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα. Είχαμε μια συζήτηση με τον Πέρεθ, ο οποίος παίζει τρεις θέσεις και πιστεύω να πάνε όλα καλά, να έρθει στον Ολυμπιακό και να μας βοηθήσει».
Για το αν θα αποχωρήσει από την ομάδα ο Κυζιρίδης: Είναι θέμα διοίκησης και θα δούμε τις επόμενες μέρες πως θα εξελιχθεί το ζήτημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις