Λ. Μπακάλης: «Έτοιμοι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος»

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του Ρήγα Φεραίου με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Βελεστίνο, η οποία έληξε με 3-0 υπέρ της ομάδας του Βόλου, ο Λάκης Μπακάλης μίλησε για το παιχνίδι, το αν βελτιώνεται η ομάδα του από παιχνίδι σε παιχνίδι, τους «ερυθρόλευκους», αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βελεστινιώτη τεχνικού του Ρήγα:

«Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι. Ακόμη ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας. Το ζητούμενο για μας ήταν η αγωνιστική παρουσία της ομάδος, τα τρεξίματα και ο ρυθμός. Φυσικά άλλο ρυθμό είχε ο Ολυμπιακός και άλλο εμείς.

Νομίζω σε αρκετά διαστήματα είχαμε καλή συμπεριφορά σχετικά με την αμυντική μας λειτουργία. Στο επιθετικό κομμάτι προσπαθήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο καλοί. Λειτουργήσαμε σωστά και κάναμε 2-3 φάσεις.

Είμαι ευχαριστημένος από τα τρεξίματα των παιδιών και από το ρυθμό μας. Σε κάθε παιχνίδι βελτιωνόμαστε, άσχετα από το σκορ, διότι δεν μας ενδιαφέρει.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερη ομάδα από εμάς και λογικό είναι να είμαστε ένα σκαλί πιο κάτω. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις