Ολυμπιακός Β.: Συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους παίκτες

Οι Αστέριος Γιακουμής, Στάθης Ρόκας και πιθανότατα ο Νίκος Μπουτζίκος, θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά να φορούν τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Στον Ολυμπιακό επιθυμούν την παραμονή του Ντέιβιντ Ναζίμ, αλλά και του Παντελή Ριζογιάννη, δύο ποδοσφαιριστών που μπορεί να αποτελέσουν βαρόμετρο για την ομάδα τη νέα χρονιά. Είναι δύο δύσκολες περιπτώσεις, καθώς οι εν λόγω ποδοσφαιριστές έχουν προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, τις οποίες και εξετάζουν.

Οι Φίλιππος Σκοπελίτης, Σεραφείμ Παπαϊώννου και Κλεβί Κόλα έδειξαν την περασμένη χρονιά πως έχουν όλα τα προσόντα και τις δυνατότητες να αγωνιστούν και σε υψηλότερο επίπεδο και ήδη υπάρχουν συζητήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τους εν λόγω ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, ο οποίος αυτό το διάστημα υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Ο έμπειρος αμυντικός έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οι Σερτζίνιο, Θανάσης Μαργαρίτης, Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος, με τον Πορτογάλο να έχει ήδη εγκατασταθεί στη Ρόδο, ενώ ως γνωστόν ο Κώστας Φλίγκος δεν θα αγωνιστεί φέτος σε επαγγελματικό επίπεδο, λόγω των υποχρεώσεων που έχει με την εργασία του.

Άγνωστο, επίσης, παραμένει αν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» κάποιος ή κάποιοι από τους Νικολακάκη, Παλιούρα, Λώττα, Ζγκούρι, Καμπλιώνη, Σαχινίδη, αλλά και από τους νεαρούς Καναβό και Πατσή.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις