“Βλέπουν” Ανιέτε στη Νίκη Βόλου

Αν και ακόμη δεν έχουν αναλάβει επίσημα τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου και ο Βασίλης Βενέτης καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη δημιουργία μίας ομάδας ικανής να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Football League. Άμεσος συνεργάτης, σε ρόλο τεχνικού διευθυντή, ο Ρήγας Στύλλας, ο οποίος έχει αναλάβει τις επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους αλλά και την διαπραγμάτευση με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, για τους οποίους υπάρχει η επιθυμία να παραμείνουν στην ομάδα.

Πριν οποιαδήποτε κίνηση για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, προέχει η οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον προπονητή της, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Ισαάκ Χοβέ. Ο 38χρονος Ισπανός τεχνικός βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους ανθρώπους που θα αποτελέσουν τους χρηματοδότες της φετινής προσπάθειας και εφόσον όλα κυλήσουν χωρίς απρόοπτα και η Νίκη πάρει τη θέση του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Football League, τότε θα απομένουν οι ανακοινώσεις για τη στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος.

Οι επαφές με ποδοσφαιριστές τόσο του υπάρχοντος ρόστερ, όσο και με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους είναι καθημερινές. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται πολύ σοβαρά ώστε να γίνει κίνηση για την απόκτησή του, είναι αυτό του Αντόνιο Ανιέτε. Ο 33χρονος επιτελικός μέσος και πρωταθλητής με τα χρώματα της Νίκης Βόλου, το 2014, μπορεί να έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τον τελευταίο χρόνο, εντούτοις, στην επερχόμενη διοίκηση πιστεύουν πως μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη της νέας ομάδας. Αν και οποιαδήποτε αναφορά για την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης θεωρείται πρώιμη, εντούτοις οι πρώτες επαφές δείχνουν πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την επιστροφή του Αντόνιο Ανιέτε στον Βόλο για λογαριασμό της Νίκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις