Κράμα νεαρών και έμπειρων παικτών διαθέτει ο ΝΠΣ Βόλος

Συστηματικά σε καθημερινή βάση με τους ποδοσφαιριστές δουλεύει η τεχνική ηγεσία του ΝΠΣ Βόλος, καθώς θα πρέπει να δημιουργηθεί μία ομάδα, που να είναι σε θέση να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Οι Έρικ Γέντρισεκ, Γιάννης Μυστακίδης και Τάσος Τσοκάνης γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία, έχοντας αγωνιστεί στο πρωτάθλημα τα προηγούμενα χρόνια, ενώ υπάρχουν στην ομάδα και παίκτες νεαροί και φιλόδοξοι, που θέλουν να πάρουν την ευκαιρία και να διακριθούν μέσα από την ομάδα, όπως είναι οι Αντώνης Ντεντάκης, Κώστας Μπαλογιάννης, Λευτέρης Λύρατζης, Απόστολος Διαμαντής κ.α. Επίσης, οι ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει από την Αργεντινή, Φράνκο Φεράρι, Αγκούστο Μαξ, Μπράιαν Σαρμιέντο, Φερνάντο Ζοάο, είναι όλοι τους αξιόλογοι, ωστόσο, θα πρέπει να προσαρμοστούν στο νέο τους περιβάλλον και στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Στην ομάδα υπάρχουν και τρεις παίκτες από το περσινό ρόστερ που βοήθησαν τα μέγιστα στο να πάρει η ομάδα την άνοδο και συγκεκριμένα οι Βασίλης Μάντζης, Κώστας Ηλιόπουλος και Στέργιος Δημόπουλος.
Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να κινούνται στην κατεύθυνση της απόκτηση πέντε ακόμη ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας. Αυτοί θα προέρχονται, τόσο από ελληνική, όσο και την ξένη ποδοσφαιρική αγορά.
Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, ενώ θυμίζουμε, πως την προσεχή Κυριακή 7 Ιουλίου οι «κυανέρυρθροι» θα μεταβούν στην Πορταριά, όπου θα παραμείνουν μία εβδομάδα, μέχρι και τις 14/7, όπου θα δώσουν και το πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον Θησέα.
Στο μεταξύ, συνεχίστηκαν και χθες οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό. Ο χλοοτάπητας έχει ξηλωθεί, θα τοποθετηθεί νέο χόρτο και ο αγωνιστικός χώρος θα είναι έτοιμος για να φιλοξενήσει τους αγώνες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες και σε διάφορους χώρους του σταδίου, ενώ άμεσα θα γίνουν έργα και στα αποδυτήρια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις